Inaktiv platsannons

Projektkoordinator i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vill du arbeta med att koordinera projekt i ett modernt bryggeri som satsar på hållbarhet och långsiktigt företagande? Då kan tjänsten som projektkoordinator med placering i Grängesberg vara något för dig!   

Avdelningsbeskrivning

Projektkontoret ansvarar för projektportföljen inom Varuförsörjningen och har idag ca 70 pågående projekt i olika faser. Varuförsörjningen är den övergripande avdelningsbeteckningen för allt som rör framtagning och distribution av Spendrups produkter dvs Produktion, Logistik och Transport. För närvarande består projektkontoret av fem projektledare. Projektkontoret ansvarar för företagets långsiktiga utveckling med hög fokus på att kunna ta rätt beslut för positiva framgångar.

Tjänsten är placerad i Grängesberg men jobbar även mot projekt som drivs vid anläggningen i Hällefors.  

Arbetsbeskrivning och huvudsakliga ansvarsområden

Projektkoordinatorn är en administrativ resurs för projektledarna. Syftet med rollen är att skapa en sammanhållen planering och överblick av projekt, projektflöden och resurser. Projektkoordinatorn kan även komma att driva egna mindre projekt. 

Tjänsten innebär ett stort fokus på projektplanering, koordinering och uppföljning. Rent praktiskt betyder det att ansvara för:

Projektkoordinatorn rapporterar till teknikchefen. Huvudsakliga kontaktytor finns inom det egna teamet samt driftchefer och controller. Även externa kontakter förekommer. 

Kravprofil

Gällande kravprofil har vi möjlighet att anpassa kraven beroende på sökandes relevanta erfarenheter och utbildning. Därför uppmuntrar vi både juniora och mer erfarna att söka.

Vi ser att du har något av följande alternativ som utgångspunkt:

eller

Övriga krav vi ställer är:

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, kan prioritera, organisera och genomföra aktiviteter på ett för verksamheten effektivt sätt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya eller ändrade omständigheter och förutsättningar utan att tappa tempo. I rollen är det viktigt att du snabbt kan återhämta dig och förbli motiverad och effektiv vid motgångar. Du är resultatfokuserad och arbetar tills projekt är avslutat eller resultat uppnåtts. I övrigt är du analytisk, bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser dessa på ett för verksamheten praktiskt sätt. Du är van att arbeta med komplexa frågor såväl som vardagsproblem. Bra samarbetsförmåga värdesätter vi högt. Vi ser att du är ödmjuk, lyhörd och smidig i arbetet med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och kalla till intervjuer efter hand, sista ansökningsdag är satt till efter semestern men rekryteringen kan komma att slutföras tidigare så vänta inte med din ansökan. 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 12 augusti
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: heltid/tillsvidare
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej