Inaktiv platsannons

Driven Account Manager till Tele2! i Göteborg

Om tjänsten

Vill du jobba på ett välkänt och väletablerat företag som har säljkultur i sitt DNA och där hårt arbete lönar sig?

Nu söker vi efter en driven och passionerad Account manager som lever och andas försäljning. Har du det som krävs för att anta utmaningen?

Det här är jobbet…

Tele2 förstärker sin säljkår med en erfaren Account Manager ”Hunter” inom Telekom med fokus mot små och medelstora företag i Göteborg och Stockholm. Vi söker en person som skall arbeta med nykundsbearbetning av företagskunder inom SME segmentet, 15-49 anställda.

Fokus på denna tjänst ligger på nykundsbearbetning och egen prospektering.  Du driver hela säljprocessen från start till mål. Du arbetar hårt och med stor passion för hela tiden stärka våra kundrelationer och öka våra marknadsandelar. Du arbetar motiverat och målinriktat för att sälja in Tele2’s produkter och lösningar genom relationsbyggande och konsultativ försäljning samt uppföljning

Det här är vad du har…

För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, driven, jobbar med hög aktivitet och är organiserad för att uppnå bästa möjliga resultat. Då rollen också innebär att hitta nya kunder genom prospektering bör du vara en relationsbyggare och ha en hög social kompetens.

Vidare ser vi att du har:

4-6 års erfarenhet av försäljning inom B2B där du bevisat att du är duktig på att etablera nya relationer med prospects och driva beslutsprocessen hos kunden, från första mötet tills affären är i hamn Du har arbetat med tjänsteförsäljning inom B2B it/telekom och är teknikintresserad Du är en ”rising star” inom B2B och lösningsförsäljning.

Du arbetar tålmodigt för att uppnå både de uppsatta målen, på kort och på lång sikt, samt dina egna karriärmål Du håller alltid ett högt tempo och drivs av viljan att göra affärer. Du är strukturerad och uthållig och tar ett stort ansvar i kundrelationer.

Du inger stort förtroende bland dina kunder och gör allt för att lyckas i din strävan att nå högt uppsatta mål. Vidare har du en förmåga att se till kundens helhet och behov och kan presentera en lösning som ”ligger utanför ramarna”. Du är kreativ, utmanande och driver på även när standardsvaren finns.

Det är stor fördel om du redan idag arbetar med telekomtjänster mot företag och att du har erfarenhet av arbete med egen prospektering. Du har en god teknisk förståelse och ett intresse för Tele2s produkter. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av egen direktförsäljning. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift samt goda kunskaper i Officepaketet.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Deltidsjobb