Inaktiv platsannons

Stockholms gladaste pensionär? Vi har jobbet för dig

Om tjänsten

Impressive Relations ska på uppdrag av vår kund genomföra ett spännande event i Stockholm under 21:a Augusti. Vi kommer tillsammans med Pressbyrån hålla i "Pensionärernas dag" med tävlingar och sampling för att sprida varumärkets budskap och erbjudande till alla härliga och glada kunder. Vi söker därför 4 st positiva kandidater i sina bästa år som tillsammans med oss kommer att representera varumärket på bästa möjliga sätt. Med andra ord, det kommer bli en riktigt rolig dag!

Du kommer att träffa många nya människor under dagen och med ditt genuina intresse för service kommer du och dina kollegor se till att vi levererar den bästa upplevelsen. 

För att trivas som fisken i vattnet i vårt team ser gärna att du besitter viktiga egenskaper som vi söker för detta uppdrag:

  • Social
  • Snabblärd
  • Service minded
  • Självgående
  • Full av energi

Vi ser i första hand till vem du är som person och värdesätter dina kvalitéer framför erfarenhet. Har du jobbat med liknade uppdrag är det givetvis meriterande.  

Ersättning för uppdraget är i form av hög fast lön och utbetalas per timme. 

Impressive Relations erbjuder en sälj- och serviceutbildning du kommer att ha med dig resten av livet. Du kommer att ingå i ett team där vi sprider en positiv stämning i gruppen och har roligt på jobbet.

Vi jobbar med korta och längre deltids- / heltidsuppdrag för olika företag. Uppdrag dyker upp kontinuerligt under året och chansen att få fortsätta jobba med roliga event med spännande företag är upp till dig. Visar man framfötterna så kan detta leda till fortsatta uppdrag.

Är det jobbet för dig? Skicka in ansökan med kort beskrivning av dig själv. Urval samt intervjuer hållas löpande. 


Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Matilda Wallén på matilda.wallen@impressiverelations.se 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej