Inaktiv platsannons

MTGRadio Planner i Stockholm

Vi på NENT Group Radio söker en noggrann och framåtlutad Radio Planner till vårt huvudkontor i Stockholm. Var med och utveckla rollen och bidra till fortsatt expansion på mediemarknaden!

Om tjänsten

Vad gör en Radio Planner hos oss?

Som Radio Planner arbetar du nära säljarna i deras arbete och stöttar dem i säljprocessen från början till slut. Detta innebär bl.a. direktkontakt med kunder och byråer, hantering av ombokningar och justering av kampanjer. Du hanterar även inkommande förfrågningar och förmedlar dem till rätt säljkontakt. Vidare kan du komma att delta och assistera inför kundevent, säljpresentationer samt byrådragningar.

Vad söker vi?

Tjänsten kräver att du är administrativt lagd och drivs av att kundkontakt. Du gillar ett högt tempo, är stark i eget arbete men trivs också att arbeta i grupp.  Tidigare erfarenhet av kundkontakt/kundservice är meriterande. Med många kontaktytor är din kommunikativa förmåga viktig och att du talar och skriver obehindrat i  både svenska och engelska är viktigt.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en framgångsrik organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig och ödmjuk är egenskaper som värderas högt inom . För oss är varje dag är en ny tävling! Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss.

NENT Group Radio har idag några av landets största radiokanaler, som exempelvis RIX FM, och kommer med start i augusti ha nationell täckning över hela Sverige. Med den starka tillväxten det senaste året har du som Radio Planner spela en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion på mediemarknaden!

Vi vill träffa dig!

Blir du taggad av vår kultur och vad tjänsten som Radio Planner innebär? Då vill vi att du ansöker genom att klicka . Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Bergström, rekryterare, på

NENT Group Radio är en av de största kommersiella radiooperatörerna i Norden och våra svenska radiostationer är RIX FM, STAR FM, Bandit Rock, Power Hit samt appen ”I Like Radio”. NENT Group Radio ingår i den internationella mediekoncernen

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)