Inaktiv platsannons

Interim Finance Manager till expansivt nordiskt bolag i Malmö

Om tjänsten

Det går bra för SJR och vi fortsätter växa i hela Skåne. En av våra större kundföretag är nu i begrepp att starta rekryteringen av en permanent Finance Manager och behöver under en tid hyra in en interimskonsult med start efter sommaren och med trolig längd på ett halvår.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av roller som CFO eller Finance Manager, som anställd och/eller interimskonsult, och som samtidigt är handlingskraftig, orädd och stresstålig. Som person är du nyfiken, prestigelös och positiv och du har både förmågan och drivkraften att snabbt sätta sig in i nya situationer och skapa mervärde. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och bra på att skapa förtroendefulla relationer. Även om du är van att arbeta utifrån ett övergripande perspektiv måste du vara trygg i din kunskap inom redovisnings och rapportering.

Din bakgrund

Du är en erfaren interimskonsult med flerårig erfarenhet som CFO eller Finance Manager, gärna från olika branscher och bolag. Vi utgår från att du har en akademisk examen inom ekonomi och att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet från snabbväxande och utvecklingsintensiva bolag är meriterande.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb