Inaktiv platsannons

Servicekoordinator med ekonomirelaterade arbetsuppgifter i Stockholm

Om tjänsten

Brinner du för kundrelationer och har administrativt intresse? Är du en prestigelös och utåtriktad person som är serviceorienterad och dessutom vill arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter? Om detta låter som du tar vi gärna emot din ansökan!

Beskrivning
SJR söker nu för kunds räkning en servicekoordinator som kommer att administrera och koordinera serviceärenden samt ha daglig kontakt med kunder och tekniker. Dessutom kommer du att vara delaktig i löpande ekonomirelaterat arbete. Du kommer att ingå i ett arbetsteam om fyra personer som präglas av gemenskap och samarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta;    

  • Löpande kontakt med kunder och tekniker över telefon och mejl
  • Orderhandläggning och servicefakturering
  • Diverse löpande administration

Kvalifikationer
För att passa i denna roll ser vi att du är prestigelös, ansvarstagande och en utåtriktad person. Du har ett serviceintresse och är en god lagspelare. Vidare är det viktigt att du är noggrann och har förmåga att arbeta självständigt i grupp samt att du värderar samarbete högt.

Du som söker har erfarenhet av kundrelationer och trivs i en roll med många kontaktytor. Därtill har du en grundläggande förståelse för faktureringsarbete och ekonomi. Du känner dig trygg i att arbeta med inkommande samtal både internt och externt och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du är en van användare av Officepaketet.

I den här rollen krävs det att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb