Inaktiv platsannons

Ekonomiansvarig till deltidsuppdrag 40 % i Solna i Stockholm

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en interimskonsult till ett uppdrag som ekonomiansvarig på 40 % med start i slutet utav juli. Kunden sitter i Solna / Vreten.

I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att ansvara för:

-          Månadsbokslut
-          Kvartalsbokslut
-          Moms
-          Koncernrapportering
-          Allmän ekonomisk administration

 

Kvalifikationer och erfarenhet
För att fungera i rollen som ekonomiansvarig bör du ha minst 5 års erfarenhet av att ha ansvarat över en bokslutsprocess. Du har troligtvis högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Det är fördelaktigt men inget krav att du stött på koncernredovisningsfrågor i tidigare tjänst och har troligen rapporterat mot ett moderbolag i tidigare tjänst. Har du tidigare arbetat i M3/Movex är detta en fördel. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att passa hos vår kund är du en person som vill arbeta hands-on och tycker om att arbeta i en varierad roll med både högt och lågt. Du vill arbeta med likasinnade i ett omtänksamt och glatt team där alla hjälps åt där det behövs. Du är flexibel och van att prioritera var du ska lägga din insats. 

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i slutet utav juli och ca 5-6 månader framåt. Tjänsten är på deltid och 2 dagar i veckan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb