Inaktiv platsannons

Projektledare NKS i Solna

Om tjänsten

Projektledare till Nya Karolinska Solna eftermarknad 

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.


Nya Karolinska Solna är ett helt nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad och specialiserad sjukvård samt forskning och utbildning av stor omfattning och högsta kvalitet. Projektet är överlämnat och klart men nu kvarstår garantifasen och dit söker vi nu en Projektledare.

Vill du ta nästa steg i din karriär och utvecklas i rollen som Projektledare?

Du kommer att vara en del av eftermarknadsteamet på NKS som, består av 8 tjänstemän (alla sitter på NKS projektet).

Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och ansvara för garantiarbeten på sjukhuset. I rollen kommer du att projektleda underentreprenörer och se till att arbeten utförs i tid. Du kommer ha stor kontakt både med beställare och med slutkund.

Du tillhör ett av våra kommersiella distrikt i Stockholm och kommer sitta tillsammans med de övriga i eftermarknadsteamet i nyrenoverade lokaler i Nya Karolinska Solna.

Du erfarenhet av teknisk service och trivs i nära samarbete med kund

Du har ett stort intresse för det tekniska och motiveras av att ge bra service och kundnöjdhet. Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll i produktion och/eller har arbetat med installationer. Meriterande är om du tidigare arbetat med BIM. Som person är du serviceinriktad, drivande och relationsskapande.

Missa inte chansen - ansök redan idag

Vänta inte med att söka – vi behöver tillsätta tjänsten så snart som möjligt, men vi önskar din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 augusti.

Har du frågor kontakta Lars Granli, 010 – 448 19 44 och/eller Leif Karlsson, 010 – 448 35 55.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)