Inaktiv platsannons

Produktionschef med sälj i Skövde

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 
 
Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är vi en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.
 
Nu behöver vi förstärka vår organisation i Skövde och söker
 
Kunnig och säljande Produktionschef som brinner för asfaltsaffärer!
 
Du kommer ansvara för försäljning av hela vår portfölj av produkter och tjänster inom asfalt för det segment vi kallar Övrigt. Inom segmentet finns både stora och små kunder och projekten omfattar bland annat garageuppfarter, mindre vägbyggen, större parkeringsplatser och plattor, etc.
 
Det är ditt ansvar att bearbeta nya och befintliga kunder inom ditt geografiska område, vilket resulterar i ett stort antal kundbesök per år. Du har en ledande roll i anbudsarbetet, upprättar och följer upp kundavtalet och är med tills affären lämnas över till produktion. Ditt arbete handlar om att lägga mycket tid ute hos kund, möta olika kunders önskemål och skapa bra lösningar för våra kunder.
 
I dina arbetsuppgifter ingår också att:
  • Bevaka marknadssituationen
  • Inkludera miljö- och säkerhetsfrågor i försäljningsarbetet
  • Analysera och hantera affärsrisker.          
Du kan allt som är värd att veta om asfaltsaffärer!
 
Du som kommer lyckas i rollen som säljare hos oss kan affären asfalt utan och innan och har gedigen erfarenhet inom branschen. I många år har du räknat på asfaltsjobb och anbud, du gör egna kalkyler och du har ett bra öga för vad som behövs för en lyckad affär.
 
Som person är du utåtriktad och har stort driv och engagemang. Du är kommunikativ, har lätt för att skapa nya kontakter och är duktig på att bygga och underhålla långsiktiga relationer.
 
Struktur och en välutvecklad ekonomisk förståelse tillhör dina styrkor. Du är genuint intresserad av att hitta och genomföra affärer samt har en känsla för att planera, strukturera och följa upp försäljningsarbetet.
 
Du har också:
  • Flera års erfarenhet av kalkylering, anbudsarbete och kontraktsskrivning
  • Kunskap om entreprenadjuridik
  • Bra ekonomisk förståelse
  • Goda IT kunskaper samt vana att arbeta med Officepaketet och olika affärs- och CRM-system
  • Svenska som arbetsspråk i tal och skrift
  • Körkort - ett måste för att nå dina kunder.
Det är meriterande om du har jobbat med systemet C7. Har du dessutom lokalkännedom om Skövde med omnejd och ett nätverk av kontakter där så är det en stor fördel.
 
Ansök senast 28 augusti - eller varför inte redan i dag?
 
Vi kommer läsa ansökningar löpande under sommaren, men kommer först i augusti att aktivt arbeta vidare med rekryteringsprocessen. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev.
 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)