Inaktiv platsannons

Praktikant Talent Management i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 170 butiker runt om i Sverige.  Vill du lära dig mer om Talent management? På Lidl finns nu möjligheten för dig som är i början av din karriär, chansen att utvecklas inom detta område! Som praktikant kommer du att tillhöra HR- avdelningens Talent management team. Här får du chansen att jobba med engagerade medarbetare, som ständigt arbetar för att hitta smarta lösningar och utmana organisationen med siktet inställt på att säkerställa kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Låter detta intressant? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten

Din roll

Som vår praktikant kommer du att tillsammans med teamet arbeta brett med frågor inom Talent Management. I praktiken ingår administrativa arbetsuppgifter samt att stötta kollegor inom områdena introduktion, utbildning, kompetensutveckling, traineeprogram. Specifika uppgifter kommer att vara att:

-       Administrera och planera för introduktion för tjänstemän

-       Planera för, administrera och följa upp utbildningsinsatser

-       Vara behjälplig vid i olika uppgifter för våra traineer, så som planering av program, uppföljning samt stöttning

Praktikperioden syftar till att få kännedom kring och utveckla kompetens inom Talent Management och Learning & Development, dels genom att till viss del få ta ansvar över egna arbetsuppgifter men även genom att få ta del av kollegors arbete för att lära. Under praktiken kommer du att få en handledare för uppföljning samt stöttning.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har ett stort intresse för HR-frågor och kompetensutveckling. På Lidl värdesätter vi initiativtagande, personligt driv och engagemang! Utöver det ser vi gärna att du är lyhörd, kreativ och strukturerad och har en administrativ ådra. Du kommer trivas som bäst om du värdesätter gott samarbete och har en god kommunikativ förmåga.

Hos oss arbetar vi ständigt med att förbättra processer, rutiner och arbetssätt. Därför tror vi också att du tycker om förändring och ser lösningar i det mesta!

Vi ser gärna att du studerar/studerat HR/beteendevetenskap eller motsvarande på KY-nivå.
Har du intresse för pedagogik och lärande är det en fördel.

 
Vad vi erbjuder

Tidsperiod
Praktiken är tänkt att pågå från september till december. Denna period går att anpassa.
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)