Inaktiv platsannons

Assistent inom kvalitetsgranskning och stöd hos organisationen Vi vågar! i Stockholm

Vi vågar! är en ideell förening som riktar sig till alla som någon gång lidit av psykisk ohälsa eller varit utsatta för ett övergrepp. Vi är specialiserade inom alla typer av sexuella övergrepp, ätstörningar, hedersrelaterat våld och förtryck, ångest- och trauma problematik, suicid samt sex som självskadebeteende. Vår vision är att ge alla stödsökande det vi själva saknade i vår resa mot upprättelse, bearbetning och välmående. Vi vill erbjuda en plattform av trygghet, hopp och förändring. Ett individuellt stöd för varje individ är viktigt för oss oavsett om det innebär medföljning till ett jobbigt möte eller hänvisning till vidare kontakter. Genom att erbjuda skräddarsydda föreläsningar, stödverksamhet, debatt samt kompetens vill vi på ett personligt sätt vara en tillgänglig kraft framåt.

Om tjänsten

Vi vågar!

Brinner du för att alla ska få rätt hjälp, högkvalitativa insatser och heltäckande stöd? Då finns just nu chans att bli assistent inom kvalitetsgranskning och stöd hos Organisationen Vi vågar!
Vi vågar! är en organisation som arbetar rikstäckande med frågorna psykisk ohälsa och sexuella övergrepp.
Ditt uppdrag blir att se över kvalitén i det stöd som ges via mejl och chatt, att kontrollera jourverksamheten och para ihop stödsökande med stödperson. Arbetet är till stor del administrativt och du rapporterar till ordförande. Tillsammans skapar ni högkvalitativa insatser för individer i behov.

För mer information om organisationen,

När och var ska uppdraget genomföras: 
Kontinuerligt, där du befinner dig. Vi kommer överens
Specifika önskemål eller information: 
Du får utbildning och introduktion av föreningen, vi önskar att du är strukturerad och tycker om när saker är i ordning.
Minimiåtagande: 
Till en början ca. 1-2h per vecka. När du känner dig insatt i arbetsuppgifterna, kommer det krävas cirka 4 timmar i månaden.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete