Inaktiv platsannons

Vi vågar söker föreläsare! i Stockholm

Vi vågar! är en ideell förening som riktar sig till alla som någon gång lidit av psykisk ohälsa eller varit utsatta för ett övergrepp. Vi är specialiserade inom alla typer av sexuella övergrepp, ätstörningar, hedersrelaterat våld och förtryck, ångest- och trauma problematik, suicid samt sex som självskadebeteende. Vår vision är att ge alla stödsökande det vi själva saknade i vår resa mot upprättelse, bearbetning och välmående. Vi vill erbjuda en plattform av trygghet, hopp och förändring. Ett individuellt stöd för varje individ är viktigt för oss oavsett om det innebär medföljning till ett jobbigt möte eller hänvisning till vidare kontakter. Genom att erbjuda skräddarsydda föreläsningar, stödverksamhet, debatt samt kompetens vill vi på ett personligt sätt vara en tillgänglig kraft framåt.

Om tjänsten

Vi vågar!

Brinner du för att göra skillnad? Då har du kommit rätt! Organisationen Vi vågar! Söker just nu föreläsare i hela Sverige som kan vara med och kämpa för ett samhälle fritt från sexuellt våld. Du verkar utifrån rollen som volontär för organisationen och tillsammans med nuvarande föreläsare får du adekvata verktyg, kontakter och föreläsningsmaterial för att på bästa sätt kunna framföra utbildning och opinionsbildning i de frågor som organisationen driver. Vi önskar utöka våra föreläsare för att på ett mer rikstäckande sätt kunna förmedla kunskap om sexuella övergrepp till bland annat skolor och företag. De uppgifter som ingår är att utforma material i samverkan med organisationen samt att i skolor och på arbetsplatser belysa, utbilda och framföra information i frågan sexuella övergrepp. Som volontär och föreläsare för föreningen Vi vågar! bidrar du till ett samhälle fritt från sexuellt våld. De flesta föreläsningarna hålls för skolor.

Obligatorisk grundutbildning 8/9, Stockholm. Delta på plats eller via Skype.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Kontinuerligt, nationellt. Där du befinner dig.
Specifika önskemål eller information: 
Du får all utbildning och material av föreningen. Vi önskar att du brinner för våra frågor och vill vara med och göra skillnad.
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete