Inaktiv platsannons

Growth Marketer i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

BookBeats mål är att vara ledande i att kommunicera rätt marknadsföring, vid rätt tillfälle, till rätt målgrupp, i rätt kanal. Nu söker vi en Growth Marketer till marknads- och försäljningsteamet som kan hjälpa oss att ta nästa steg!

BookBeat söker en Growth Marketer till marknads- och försäljningsteamet som älskar att få saker att hända och drivs av att hitta nya sätt att rekrytera kunder till vår streamingtjänst för ljudböcker. Två år efter bred lansering används BookBeat redan av hundratusen lyssnare i Sverige och internationellt, men det är bara början. För att ta nästa steg behöver vi din hjälp. Vår nästa kollega har gärna ett par års erfarenhet från att jobba med SEO och konverteringsoptimering till sociala mediaköp och e-postmarknadsföring. Som Growth Marketer kommer du ansvara för alla säljdrivande kampanjer på den svenska marknaden – från kreativ idé till genomförande och utvärdering.

För att lyckas i rollen är du nyfiken och gillar att testa nytt. Du har ett genuint intresse för online-marknadsföring och en relevant högskoleutbildning. Du gillar att optimera och grotta ner dig i uppgifter och är duktig på att kommunicera både i tal och i skrift. Du är resultatinriktad och gillar analys och uppföljning samtidigt som du är kreativ i ditt framtagande av olika kampanjer. Vi ser gärna att du har 1-3 års jobberfarenhet inom liknande områden men rätt personlighet, kompetens och driv för att utvecklas inom dessa områden är såklart ändå viktigast.

Du blir del av ett marknads- och försäljningsteam som arbetar med den svenska, finska, tyska och brittiska marknaden och rapporterar till Head of Marketing and Sales. I rollen kommer du jobba korsfunktionellt med hela BookBeat, det innebär allt från marknadsförare, designers, redaktörer, till analytiker och utvecklare. Utöver det kommer du ha ett nära samarbete med våra externa byråer.

Huvudansvarsområden:

  • Planera, bygga och optimera kampanjer över alla olika kanaler med fokus på programmatisk display, social media, partnersamarbeten, SEM/SEO, nyhetsbrev etc.
  • Delaktig i att utveckla BookBeat breda marknadsföringskampanjer på alla våra marknader
  • Utvärdera och rapportera

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej