Inaktiv platsannons

DHL Freight söker: Fältsäljare /Field Sales Executive Göteborg

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul. Bli en i vårt team! Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade internationella specialister.

Om tjänsten

Vilka är vi?

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

Bli en del av ett vinnande team!

Vill du vara med och göra våra framtida affärer? Är du driven, affärsmässig och vill tillhöra ett professionellt och engagerat team? Vill du tillsammans med teamet vara med och öka DHL’s marknadsandelar och närvaro i Göteborg med omnejd? Då är du kanske vår nästa fältsäljare i Göteborgs området.

Vad erbjuder vi dig?

På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor.  Ta chansen att vara en del av vårt globala team.  Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Det vi förväntar oss av dig är ditt engagemang, att du tror på dig själv och att du har vad som krävs för att utföra jobbet! Hos oss får du möjligheten att vara del i ett företag som är i stark utveckling, samt arbeta med produkter som är heltäckande och branschens främsta.

Din roll som fältsäljare innebär både ett ansvar för att utveckla befintliga kundrelationer och att etablera nya. Du driver säljarbetet självständigt och utvecklar lösningar utifrån kundens behov. Målgruppen för dina affärer är medelstora och stora kunder inom alla branscher.

Förutom en fantastiskt spännande utmaning, trevliga kollegor, coachande chef så ingår även verktyg som tjänstebil, dator och mobiltelefon för dig att kunna vara mobil.

Rollen rapporterar till Försäljningschefen för Area Väst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) på heltid med tillträde snarast.

Vem är du?

  • Minst två års erfarenhet av försäljningsarbete ”på fältet” dvs ej enbart telefonförsäljning

  • Dokumenterat goda försäljningsresultat

  • Gymnasieexamen, eftergymnasial utbildning är meriterande

  • Erfarenhet av logistikbranschen och god kunskap om transport produkter

  • Godakunskaper inom MS office paketet

  • Du har ett kund- och säljfokus vilket gör dig service- och resultatinriktad

  • Tävlingsinriktad och en skicklig förhandlare som har förmågan att göra avslut

  • Goda språkkunskaper i svenska såväl som i engelska

  • Mycket goda kunskaper inom kommunikation, både muntliga och skriftliga

  • Nätverksskapande med ett starkt “Cross Border Thinking”

    Vi tror att du är en person som är lyhörd med en stark drivkraft. Du har mod att utmana dig själv samt en god planeringsförmåga för att kunna effektivisera din tid. Du vill göra både DHL Freight och kunden framgångsrika.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej