Inaktiv platsannons

DHL Freight söker: Produktionschef - Site Manager Storage Borås

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul. Bli en i vårt team! Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade internationella specialister.

Om tjänsten

Vilka är vi?

DHL Freight Storage växer och söker nu en driven kollega till vårt team i Borås till rollen som Produktionschef. Rollen innebär ett produktionsansvar för vårt lager i Borås och Värnamo. DHL Storage bedriver lagerverksamhet i egna lager i Borås och Värnamo med en total lageryta om ca. 70. 000 m2. Dessutom ansvarar Storage för ca. 50.000 m2 lager hos partners runt om i Sverige. Här hanterar vi fullskalig lagerverksamhet för ett antal specifika kunder inom varierande segment såsom mode, detaljhandel, e-handel, sport, produktion, elektronik, returemballage och mycket mer. Vi är ca 75 – 120 medarbetare, beroende på säsong, som alla arbetar med tredjepartslogistik.

Vad erbjuder vi dig?

Som produktionschef kommer du att vara övergripande ansvarig för att planera, leda och styra den operativa verksamheten i Borås och Värnamo. Du har ett produktionsansvar för befintliga kunder där kommunikation och produktivitetsutveckling ingår. Du har ett personal- och resultatansvarig för verksamheten, där ditt team består av 7 direktrapporterande. Du är en del i Storage ledningsgrupp och bidrar således till verksamhetens strategiska arbete.

Arbetet innebär både att driva en operativ verksamhet men även driva ett strategiskt arbete inom områden som kvalité, lönsamhet och produktivitet. Du har ett modernt ledarskap som är aktivt och coachar dina medarbetare i rätt riktning. Du sätter upp mål och leder mot dem på ett respektfullt sätt. Du trivs med att leda förändringar och utveckla verksamheten och kund.

På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor.  Ta chansen att vara en del av vårt skickliga globala team.  Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Allt vi kräver från dig är ditt engagemang, att du tror på dig själv och att du har vad som krävs för att utföra jobbet!

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande kompetens, helst med inriktning mot logistik. Du har flerårig och dokumenterad ledarerfarenhet samt vana att arbeta processorienterat. Du är en tydlig ledare, du är mål- och resultatinriktad och du har ett brinnande intresse för att arbeta nära våra kunder. Vårt koncernspråk är engelska, varför du förväntas behärska engelska i både tal och skrift. Vidare ser vi att du har en god PC-vana och är van att använda Office paketet.

För att lyckas i rollen krävs också ett nära och förtroendefullt samarbete med övriga i organisationen såsom försäljning men även de lokala transportörerna.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Logistik / Transport | Deltidsjobb