Inaktiv platsannons

CE i Göteborg

Om tjänsten



Har du ett stort intresse för teknik och maskiner? Då kanske du är vår nya CE-ingenjör med inriktning på maskinsäkerhet!

Maskinteknik ingår i Skanska Teknik, en strategisk resurs inom Skanska Sverige, som med sin spetskompetens möjliggör Skanskas mest avancerade byggen, såsom broar, vägar, tunnlar och hus. Många av byggena kräver maskinell utrustning, ofta specificerad eller nyutvecklad av Maskinteknik, där CE-märkningen är en viktig del.

Gillar du ett omväxlande arbete där du får möjlighet att träffa människor i olika roller och sammanhang?

Som CE-ingenjör jobbar du brett över Skanska Sveriges alla verksamheter, överallt där det finns maskiner kommer du att få en roll att spela. Stort eller smått, avancerat eller enkelt, nyutveckling i framkant eller uppgradering av befintlig maskin. Variationen i uppgifter kommer att vara lika stor som var du geografiskt befinner dig. Ditt arbetsområde blir främst hela Sverige från Norr till Söder, men även längre resor kan bli aktuellt. Dina uppgifter som CE-ingenjör blir främst att genomföra kompletta eller delar av CE-märkning av maskiner. Detta omfattar besiktningar, riskanalyser, ta fram åtgärdsplaner och dokumentation, hela tiden i tätt samarbete med verksamheten som brukar maskinen. Som stöd i ditt arbete har du som närmaste kollegor erfarna maskinkonstruktörer, beräkningsingenjörer och CE-experter. 

Ditt hemmakontor är Göteborg där du kommer att ingå i gruppen Maskinteknik, ett tätt sammansvetsat gäng där vi alla har en sak gemensamt: Vi älskar maskiner!

Vi tror att du är en erfaren konstruktör/tekniker eller har tidigare erfarenheter av CE-märkning

Kompetens inom mekanik, hydraulik, pneumatik, el- styrsystem underlättar ditt arbete då dessa system ingår i maskinerna som du kommer att jobba med. Som person är du noggrann, har lätt för att samarbeta med andra och tycker det är viktigt med arbetsmiljö och personsäkerhet. Då våra byggen och anläggningar ligger utspridda över hela landet, är B-körkort ett krav.

Låter det intressant? 

Tveka inte att söka så att vi kan träffas och berätta mer om oss och tjänsten, och vi får en chans att lära känna dig. Vi gillar ordning och reda därför tar vi inte emot ansökningar via mail och post. Om du har några frågor kring rollen kontakta rekryterande chef Pertti Johansson på tel 010 – 448 43 95. Sista dag att visa intresse är 2018-09-01.

Välkommen till Skanska!




Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)