Inaktiv platsannons

Projektingenjör Skanska Direkt i Malmö

Om tjänsten

Projektingenjör Skanska Direkt – Malmö

”Vill du ha roligt och bidra till vår verksamhet i Malmö?  
Kom med oss på Direkten!”

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I princip alla våra roller arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom projekten ofta är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande – ingen dag är den andra lik och du arbetar sällan längre än ett år med samma projekt.

Vi behöver en Projektingenjör till vårt lag

Du är en projektmänniska som gillar variation i arbetet
 
Som projektingenjör är du en av oss i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchefen och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Rollen har många kontaktytor, både med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer och underentreprenörer.
 
Du drivs av struktur, ansvar och samverkan

Vi söker dig som vill jobba i team och har en prestigelös framtoning. Du kan vara ingenjör men framför allt har du insikt i en roll som arbetar med planering, stöttning och uppföljning av exempelvis ekonomi, tidplaner, inköp, kalkyl, planering och kvalitetsarbete.
 
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är mån om god planering och struktur. Oförutsedda saker kan dock hända och som projektingenjör behöver du kunna fatta snabba beslut och vara en problemlösare. Som person är du noggrann och har god ekonomisk förmåga. Vi ser också att du är har mycket energi och stort engagemang. Möjligheten att utvecklas är stor och du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad samt har en vilja och nyfikenhet. 
 
Kom och utvecklas med oss och var en del i vårt härliga team.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Peter Alriksson på 010-448 04 22. Pga. semester v28-31 kommer vi inte kunna svara på frågor förrän v32. Skicka din ansökan senast 2018-08-15. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
 
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)