Inaktiv platsannons

Mättekniker Väg och Anläggning i Västerås

Om tjänsten

Är du driven och vill ha en viktig roll i våra projekt?


På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom anläggning. Region Mellansverige består av fem distrikt: Östergötland, Bergslagen, Sörmland, och Uppsala/Gävleborg, samt ett Bergdistrikt. Regionen beräknas omsätta ca 1 miljard kr 2018 och har ca. 280 medarbetare (120YA/160Tjm).


Till distrikt Bergslagen söker vi nu en mättekniker till vår växande verksamhet i Västerås.



Du söker nya utmaningar i spännande projekt


Vi söker dig som vill jobba med mätteknik på våra spännande väg- och anläggningsprojekt. Rollen innebär att du stöttar produktionen ute i projekt och jobbar nära våra produktionschefer. Som mättekniker arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt, vilket innebär:


Inmätning av befintliga förhållanden

Utsättning för utförande av arbetet, samt granskning av ritningar och övriga bygghandlingar

Volymberäkning och mängdreglering

Ansvara för underhåll av mät- och datautrustning

Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning



Du är noggrann och kvalitetsmedveten


Du som söker har relevant utbildning eller liknande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av mätteknik är meriterande, framför allt om du tidigare jobbat mot entreprenad. Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Eftersom du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt är det viktigt att du noggrant planerar ditt arbete, samt är ansvarstagande och flexibel i din yrkesroll. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.


Resor förekommer då du i din roll kommer stötta flera projekt och körkort är därför ett krav.



Vi är nyfikna på dig,


Så skicka in din ansökan idag eller senast 2018-08-05 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Petter Hedin på 010-448 76 31 eller HR-specialist Carl-Johan Appelfeldt, på 010-449 26 09.


Välkommen med din ansökan!



Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)