Inaktiv platsannons

Vi söker en driven löneadministratör med HR fokus i Helsingborg

Om tjänsten

 



Genom att satsa på kvalitet har Helsingborgsföretaget AB Stenströms Skjortfabrik haft mer än hundra framgångsrika år i modebranschen. Stenströms grundades 1899 och har en stor specialitet – skjortor med kvalitet in i minsta detalj. Förutom den välkända Stenströmsskjortan tillverkar vi damblusar, stickade plagg och accessoarer. 



Det går väldigt bra för oss. Vi omsätter drygt 250 miljoner och har de senaste 6 åren mer än fördubblat vår omsättning. Våra produkter säljs via såväl egna flaggskeppsbutiker som i varuhus och fristående butiker på över 20 marknader runt om i världen. 

Till vårt huvudkontor i Helsingborg söker vi nu en driven löneadministratör med stort intresse för HR. I takt med att vi växer ser vi ett ökat behov av någon som tar ett helhetsgrepp om våra HR processer. Därför tror vi att den vi söker har erfarenhet av både lön och HR.

Du kommer att ansvara för företagets löneprocess inklusive samtliga arbetsuppgifter, såsom insamling, bearbetning och utbetalning samt alla frågeställningar kring detta. Du ansvarar även för HR systemet och övrig förekommande administration kring bland annat rekrytering, anställning och introduktion.

Utöver ovanstående ser vi att du på sikt kommer att vara med att forma HR funktionen tillsammans med ledningen hos oss på Stenströms. Det vi främst ser ett behov av är ett stöd i arbetet med lönerevision och lönekartläggning, introduktionsprogram, kompetensplanering samt utveckling av vår personalhandbok.  Du kommer också att vara vårt operativa stöd i personalärenden som rehabilitering, rekrytering och förhandling. Vi tror också att du på sikt kommer ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet samt ta fram och uppdatera HR policys. 

Vem är du?
Vi söker dig som är löneadministratör och har erfarenhet sedan tidigare. Förutom ett gediget intresse för lön har du ett stort intresse för HR och vill utvecklas inom detta område. Du har erfarenhet av både HR system och Excel. Som person är du driven, jordnära och flexibel. Du trivs när inte alla ramar är satta och ser det som en spännande utmaning att få vara med och utveckla HR processen tillsammans med oss. 

Vill du ha en kombinerad roll där du arbetar med både lön och HR? Då är detta tjänsten för dig!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb