Inaktiv platsannons

Ekonom med fastighetsbakgrund! i Malmö

Om tjänsten

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen? Är du analytisk och trivs i en verksamhetsnära roll? Då kan detta uppdrag vara något för dig! Till vår kund söker vi nu en controller med erfarenhet från fastighetsbranschen. Du kommer att i stor grad självständigt driva dina processer framåt och ha ett nära samarbete med förvaltning och chef för Affärscontrolling. Låter detta uppdrag intressant? Sök då tjänsten redan idag! Uppdraget är på 6 månader och för rätt person finns det möjlighet till överrekrytering.

 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Delta i budget-, prognos- och bokslutsarbete
  • Utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra arbetsprocesser
  • Agera stöd till de olika förvaltningsområdena avseende rapportering och uppföljning 
  • Ansvara för fastighetsdeklarationer
  • Analyser och benchmark för verksamhetsstyrning

 

Din bakgrund

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ett antal års erfarenhet från ekonomibranschen. Du har ett stort intresse för analyser och drivs av att effektivisera processer.  För denna roll ser vi att du tidigare har arbetat i fastighetsbranschen som controller alternativt som redovisningsekonom men med ett stort intresse för analyser. Vidare har du ett genuint intresse för system och mycket goda Excel kunskaper. 

 

Som person är du analytisk och har en förmåga att se till helheten. Du är nyfiken och tar gärna initiativ till utveckling. I ditt arbetssätt är du noggrann och strävar alltid efter struktur. Din samarbets- och kommunikativa förmåga är mycket god. Du är även pedagogisk i ditt tillvägagångssätt då du i rollen ska kunna kommunicera vidare resultatet av ditt arbete till verksamheten. Utöver detta ser vi även att du trivs i en roll där den ena dagen inte är den andra lik.

 

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb