Inaktiv platsannons

Ekonomi- och HR-assistent till Bostik i Helsingborg

Om tjänsten

Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel samt spackel, fix & fog. Bostik servar bygg, gör-det-själv- och industrimarknaden med sina produkter. Företaget omsätter € 1,4 miljarder. Bostik Group har 50 produktionsställe med 4 700 anställda, två forsknings- och utvecklingscentra samt tio ”applied research centres”.

Sedan februari 2015 ingår Bostik i den franska koncernen Arkema SA, vilken har en årlig försäljning på ca € 7,7 miljarder. Huvudkontoret ligger i Paris, koncernen har 137 produktionsanläggningar, 61 i Europa, 34 i Nordamerika och 42 i Asien.

I Bostik Northern Europe ingår totalt sju länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Organisationen omsätter omkring 500 MSEK och har 130 anställda. Huvudkontoret ligger i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. För mer information om Bostik besök

Vill du arbeta som Ekonomi- och HR-assistent på ett framgångsrikt och marknadsledande bolag i Helsingborg? Bostik söker en Ekonomi- och HR-assistent som vill arbeta med det löpande och dagliga arbetet med kund- och leverantörsreskontra samt administration och personalrelaterade arbetsuppgifter. Du kommer att rapportera till CFO och ingå i Finance och HR-avdelningen på 5 personer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Administration av reseräkningar och tidsredovisning
  • Administration av leasingbilar, aktier m m
  • Medarbetarundersökningar
  • Arrangera personalaktiviteter

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är gymnasieekonom eller har en yrkesutbildning och 1-2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är prestigelös och positiv samt strukturerad och självgående. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ och har lätt att ta kontakt med såväl interna som externa intressenter. Vidare är du noggrann och flexibel samt organiserar arbetet effektivt.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb