Inaktiv platsannons

Tidsam söker ekonomiassistent till kundreskontran med krediterfarenhet i Stockholm

Om tjänsten

 

 Är du ute efter nya utmaningar och vill ha en varierad och utvecklande roll hos Sveriges ledande tidsskriftsleverantör? Tidsam söker en driven och motiverad ekonomiassistent med kundreskontra och krediterfarenhet samt faktureringskunskaper. Du erbjuds en trivsam arbetsmiljö, trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Placeringen är på deras kontor vid telefonplan i Stockholm.

Dina främsta ansvarsområden
I rollen som ekonomiassistent på kundreskontran kommer du att arbeta brett och varierat med ekonomirelaterade och administrativa frågor. Tidsam har 6000 återförsäljare och du har eget budgetansvar där du ser till att pengarna kommer in i tid. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår: 

  • Kreditbedömning samt god förståelse för gällande återförsäljaravtal
  • Matcha debet och kreditfakturor
  • Inläsning av betalningsfiler, utbetalningar, kravrutin
  • Följa upp och bevaka kunder och deras inbetalningar
  • Ansvarig för budgeterad kundförlust
  • Förstahandskontakt för samtal från kund när det gäller fakturafrågor
  • Löpande fakturera tjänster som utförs i packningsanläggningen
  • Du skall också vara backup för fakturering av tidskriftsleveranser

På Tidsam innebär rollen som ekonomiassistent ett stort ansvar. Du ser till att fakturorna blir betalda och genom ditt arbete och i din roll kommer du att ha mycket kontakt med återförsäljarna runt om i Sverige.  På Tidsam jobbar man som ett team vilket innebär att du även kommer att vara backup för tidskriftsfaktureringen i både Sverige o Norge. Du är givetvis en viktig kugga i avdelningens arbete. Utöver det stöttar du säljorganisationen med frågor som handlar om faktureringsrutiner.

Din profil
För att lyckas i rollen har du gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst två års erfarenhet som ekonomiassistent på kundreskontran i stora flöden samt kreditgivning.  Du är en god kommunikatör som lyssnar och skapar förtroende hos både externa och interna parter. Du är en mycket god datoranvändare och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du nyfiken, självständig och lättlärd samt har ett intresse för ekonomi. Vidare har du även ett utpräglat ordningssinne och är flexibel. Då man i denna tjänst jobbar med avtal ställs stora krav på din administrativa och noggranna struktur. För att trivas hos Tidsam ska du jobba prestigelöst och sprida härlig energi omkring dig!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb