Inaktiv platsannons

Produktionschef till Drift och underhåll i Östergötland i Norrköping

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Produktionschef till Drift och underhåll i Östergötland

Peab söker erfaren produktionschef till Drift och Underhåll

Vi vill nu förstärka vår arbetschefsgrupp, gren Drift och Underhåll i Östergötland, med en produktionschef till framtida och befintliga projekt. Som produktionschef hos oss på Drift och Underhåll kommer du att arbeta i ett nära samarbete med arbetschefen och ha en nyckelroll i arbetschefsgruppen, med utgångspunkt från något av våra kontor i Linköping eller Norrköping.

Vår verksamhet inom Drift och Underhåll består huvudsakligen av drift och underhåll av vägar, gator och parker. Vi planterar blommor, beskär buskar och träd, vi ser till att stadens parker är gröna oaser samt plogar, skottar snö och sandar gator och utanför fastigheter. Bland våra kunder finns allt från myndigheter, kommuner, landsting, bostadsbolag till mindre företag och privatpersoner.

 

Rollen

Som produktionschef har du en ledande nyckelroll inom arbetschefsgruppens produktion med stor påverkan på det ekonomiska resultatet. Rollen är central, omväxlande och med stort eget ansvar.

Du har som produktionschef det övergripande ansvaret för att leda, planera och genomföra pågående och inkommande projekt tillsammans med flertalet platschefer som ingår i gruppen på de olika orterna. I detta arbete ingår arbetsmiljö, ekonomi, kvalitét och miljö. Du kommer att ha befogenhet att fatta ekonomiska beslut gällande avtal, kontraktsskrivning och inköp enligt Peabs regler. Rollen innebär även ansvar för externa intressenter, kundkontakt, kvalitet, metodval, tekniska frågor, produktionsförberedelser samt utveckling av verksamheten. Allt sker utifrån affärsplan och övergripande mål.

Vi söker vi nu en erfaren produktionschef som ska driva våra projekt inom Drift och Underhåll. Vi erbjuder en nyckelposition med mycket eget ansvar där du ges chansen att utvecklas både professionellt och som individ.

 

Kunskap och erfarenhet

Vi ser dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet från produktionschefsrollen tidigare och har drivit större och/eller komplexa projekt med fina resultat, företrädesvis inom Drift och Underhåll. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling och du kommer att ingå i vårt regionala nätverk för plats-och projektchefer med syfte att bygga nätverk, utveckling och utbyta erfarenheter.

 

Personliga egenskaper

Som ledare är du lyhörd, du inspirerar och engagerar gruppen att gå mot samma mål. Du skapar delaktighet och delar våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personlig och Pålitlig som person och i ditt ledarskap. Du vill leda och samordna projektet från start till slut och drivs av ett tydligt ekonomi-och resultatansvar.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej