Inaktiv platsannons

Löneadministratör med redovisningskunskaper till Wiklunds Åkeri i Järfälla

Löneadministratör med redovisningskunskaper till Wiklunds ...... Om du är en positiv och kommunikativ löneadministratör med...

Om tjänsten

Löneadministratör med redovisningskunskaper till Wiklunds Åkeri

Arbetsbeskrivning
Om du är en positiv och kommunikativ löneadministratör med kunskap inom redovisning kan du vara något för rollen som "Löneadministratör med redovisningskunskaper" till Wiklunds Åkeri i Järfälla.

Rollen som löneadministratör/redovisningsekonom är både bred och varierande. Du kommer att ansvara för hela löneprocessen, drygt 200 stycken löner, samt för redovisningen från ax till limpa för två av de totalt sju bolag som finns inom koncernen. Du kommer även att hantera viss personaladministration, tolka lagar och avtal avseende lön, resor och pensioner samt ta fram ekonomiska underlag t.ex. för skattedeklaration och lönerelaterade konton. Vidare innebär rollen nära kontakt med verksamheten där du har daglig kontakt med chefer och medarbetare där du kommer att fungera som ett professionellt stöd i lönefrågor samt ge kvalificerad service. Du arbetar självständigt med hela processerna och rapporterar till ekonomichefen.

Vem är du?
För att snabbt kunna sätta dig in i rollen som löneadministratör/redovisningsekonom ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i rollen. Du har arbetat med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar och månadsbokslut såväl som löneadministration och moms. Då du i rollen hos Wiklunds kommer att hantera drygt 200 stycken löner ser vi gärna att du har erfarenhet av att hantera liknande volymer.

Som person söker vi dig som är strukturerad, noggrann och kommunikativ, engagerad och som bidrar med ett positivt arbetsklimat. Har du ett intresse för- och tidigare erfarenhet av transportbranschen är det meriterande. Likaså om du tidigare arbetat i affärs- och lönesystem så som Scala, Visma och Hogia. Vidare ser vi gärna att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.

Du erbjuds
Du erbjuds en heltidstjänst hos Wiklunds Åkeri AB, med placering på kontoret i Järfälla och start i augusti. Du kommer att få arbeta varierat och med mycket ansvar inom både löneadministration och redovisning i en familjär atmosfär.

Om verksamheten
Wiklunds är ett privatägt bolag med en verksamhet fokuserad på tre affärsområden; avfallshantering, bygglogistik och kranbilar. Verksamheten utgörs av logistik- och återvinningstjänster för i huvudsak byggnads- och industriföretag i Storstockholm och Uppsala med omnejd samt bod- och maskintransporter såväl lokalt som rikstäckande

Den strategiska inriktningen är att vara branschledande i Stockholm och Uppsala inom återvinning och bygglogistik, med en målsättning att i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Företaget har endast personal i egen regi med stort fokus på service, kvalitet och säkerhet, och de arbetar proaktivt för att minska sin egen såväl som kundens miljöpåverkan.

Ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophie Paus på Sophie.paus@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via "Ansök nu" Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järfälla
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej