Inaktiv platsannons

Time Administrator till AstraZeneca i Södertälje

Time Administrator till AstraZeneca i Södert...... Vi söker en Time Administrator för ett konsultuppdrag hos vår kund...

Om tjänsten

Time Administrator till AstraZeneca i Södertälje

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Time Administrator för ett konsultuppdrag hos vår kund AstraZeneca i Södertälje. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som kommer pågå till 31 augusti.

AstraZenecas HR Services är en global HR funktion som ansvarar för att tillhandahålla effektiv HR service och processer. Vi söker en Time Administrator för ett kortare uppdrag. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjligheter att utveckla sig själv och de processer vi arbetar med.

Time Administrator arbetar med systemuppdateringar och kontroller i våra tidredovisningssystem. Det innebär att se till att våra tidredovisningssystem Workday Time, Timecare och IFS tidssystem är uppdaterade med rätt data som tex upplägg av nyanställda, avslut av anställda, schemahantering etc.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har viss erfarenhet av att ha arbetat med tidsredovisningssystem och/eller löneadministrativa arbetsuppgifter, har god systemförståelse och förstår övergripande processer.

Vi söker dig som har:

• Erfarenhet av att arbeta med systemuppdateringar
• Kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
• Kunskaper i Excel.
• Erfarenhet av att jobba i en kund- och service orienterad miljö

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med tidredovisningssystem och/eller löneadministrativa arbetsuppgifter.
Som person är du ansvarstagande, flexibel, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta. Du har initiativförmåga och tycker om att använda moderna system som verktyg i ditt arbete.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund AstraZeneca i Södertälje. Uppdraget är med start omgående och pågår fram till 31 augusti 2018.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Ansök på

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej