Inaktiv platsannons

Stockholm: Utvecklande ledaruppdrag!

L... Vi söker ledare till löparakademins tioveckorsprogram​. Tioveckorsprogrammet är Löparakademins ungdomsverksamhet som erbjuder träning och mentorskap från ideellt engagerade ledare till ungdomar som går i årskurs 9. Syfte och mål...

Om tjänsten

Löparakademin

Vi söker ledare till löparakademins tioveckorsprogram​. Tioveckorsprogrammet är Löparakademins ungdomsverksamhet som erbjuder träning och mentorskap från ideellt engagerade ledare till ungdomar som går i årskurs 9. Syfte och mål med programmet är att ge kunskap om en hälsosam livsstil, redskap för att kunna sätta upp och nå egna drömmar och mål. Med löpning som verktyg inspirerar vi till en mer aktiv fritid och hos oss är du välkommen oavsett kön och tidigare träningserfarenhet. Vi är en plattform för personlig utveckling, gemenskap och mod – inte bara för deltagarna utan även för dig som blivande ledare!

Upplägg:

  • Vi tränar med ungdomar 2 dagar i veckan (totalt 20 tillfällen under 10 veckor)
  • Vi håller workshop en dag varannan vecka (totalt 5 tillfällen under 10 veckor)

Du ingår i ett ledarteam där ni tillsammans coachar och stöttar varandra och ungdomarna.

Förberedelser:

  • 2 dagars ledarutbildning som hålls i Stockholm 18-19 augusti

Uppgift:

  • Planera träningar och workshops utifrån färdigt material
  • Vara en förebild och mentor för ungdomarna

Som ledare får du Löparskor från New Balance, kläder, intyg och ersättning för dina utgifter i samband med uppdraget.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Programmet genomförs under 10 veckor med start v.36 och eller v.37. I Stockholm söker vi ledare till: - Södra botkyrka - Flemingsberg - Jordbro - Husby/Akalla - Tensta/Rinkeby - Bagarmossen - Östberga
Specifika önskemål eller information: 
Ingen tidigare erfarenhet av ledarskap eller träningsbakgrund behövs, utan vi söker dig som är engagerad, brinner för sociala frågor och viljan att arbeta med ungdomar! Du får en 2 dagars ledarutbildning innan programmet startar: 18-19 augusti, kl. 10-16 båda dagarna.
Minimiåtagande: 
Vi önskar att du visar engagemang och är ansvarstagande genom att vara närvarande så mycket som möjligt, vi ser gärna minst 75% av aktiviteterna. Du kommer vara en förebild för dessa ungdomar, därför känns det rätt att intresset och engagemanget är på topp!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete