Inaktiv platsannons

Bli vår "allt-i-allo" i second hand-butikerna! i Örebro

Röda Korset, ... Vi behöver en person som kan hjälpa oss i vår second hand-butik och Röda Kors-lokaler med lite allt möjligt, exempelvis förflyttning av småsaker, målning, snickeri, små reparationer, fönsterputs mm. Du möter människor från...

Om tjänsten

Röda Korset, Örebro

Vi behöver en person som kan hjälpa oss i vår second hand-butik och Röda Kors-lokaler med lite allt möjligt, exempelvis förflyttning av småsaker, målning, snickeri, små reparationer, fönsterputs mm.

Du möter människor från olika kulturer och åldrar, som alla söker unika prylar, kläder och upplevelser. Våra second hand-butiker är ovanliga butiker som vilar på humanitära grunder och vi gör inte skillnad på kund eller besökare. Ditt uppdrag är socialt och flexibelt utifrån den roll du tilldelats. Uppdraget är ideellt.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Du bör kunna engagera dig minst 3 timmar per tillfälle och gärna under dagtid. Uppdraget utförs i våra lokaler på Nygatan i Örebro.
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser gärna att du är flexibel, ansvarstagande och hjälpsam. Det är också viktigt att du är kunnig inom snickeri och målning. Det är ett plus om du också har kunskaper inom el (småel). Vi vill att du delar Röda Korsets värderingar.
Minimiåtagande: 
Minst 3 timmar per tillfälle.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Volontärarbete