Inaktiv platsannons

Produkttekniker till Scanias chassimontering i Södertälje i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du arbeta i brännpunkten mellan produktion, IT och R&D? Trivs du i produktionsmiljö och i en dynamisk verksamhet som präglas av ständiga förbättringar? Då är ett jobb som produkttekniker något för dig!

Vill du arbeta med produkter i världsklass och förbättra dessa på ett kvalitetssäkert sätt?

 Rollen som produkttekniker innebär ett brett kontaktnät då du är länken mellan produktion och konstruktion, med uppdrag att introducera och förbättra produkten på ett kvalitetssäkert sätt. Du koordinerar också avvikelser och förbättringar kring produkten med våra produktteknikerkollegor i resten av världen.

I arbetet som produkttekniker är du en nyckelperson i den lokala ledningsgruppen där du kommer stödja och driva projekt mot ständiga förbättringar. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där det ingår att utveckla och optimera verksamheten gällande säkerhet, miljö, ergonomi och produktionseffektivitet.

Du blir en viktig del av Scania

Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar “The Scania Way” och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida .

Läs gärna mer om

 

Har du den här bakgrunden?

  • Högskole-/civilingenjörsutbildning med inriktning mot IT, produktion eller logistik alt. annan teknisk utbildningsbakgrund eller erfarenhet
  • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet
  • Erfarenhet av problemlösning

Är det här du?

Som person är du prestigelös, drivande och noggrann. Du trivs med att fördjupa dig i detaljer men har också förmågan att se helhetsperspektivet. Vi ser gärna att du har god analytisk förmåga och att du tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du spenderar gärna tid ute i verksamheten såväl som vid datorn, och har god kommunikativ förmåga. Problemlösning ser du som en positiv utmaning, du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera flera parallella aktiviteter.

Ta reda på mer!

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Charanjit Singh, Gruppchef, tfn 08-553 515 40 eller Christian Håkansson, chef för produktionsteknik, tfn 08-553 85655.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej