Inaktiv platsannons

Kommunikativ kundtjänstmedarbetare till finansbolag i Stockholm

Om tjänsten

 

Trivs du i en arbetsroll där du får möjligheten till att implementera förändringar? Slutför du dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längst hela processen? Drivs du av att ge kundupplevelse i världsklass?

Då har vi tjänsten för dig!

SJR hjälper vår kund med att hitta en konsult till deras kundservicegrupp som har en härlig energi och drivs av att jobba i en förändlig arbetsmiljö. Kunden sitter i ljusa och fina lokaler i Stockholm i ett öppet landskap. Uppdraget beräknas starta i mitten september. 

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möta varje kunds behov och informerar och besvara frågor rörande kundens finansieringsprodukter via telefon och mejl från privatpersoner. Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt sträva efter att överträffa kundens förväntan.


Om du ger kunden ditt engagemang, service och härliga driv kommer du att få ett roligt jobb med ett företag som ständigt är i en positiv förändring.

Önskemål
För att du ska trivas hos vår kund tror vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, har du erfarenhet av försäljning och finans är det en merit men inget krav, men helst ett intresse. För att klara denna tjänst bör du vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du är serviceorienterad och alltid ser till kundens behov, du har ett härligt driv och bjuder gärna på ett leende till både dina kollegor men även externt. Du gillar att komma med förändringar och är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb