Inaktiv platsannons

HR administratör till Pöyry. visstidsanställning - Stockholm

HR administratör till Pöyry. visstidsanställning -... Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder tjänster...

Om tjänsten

HR administratör till Pöyry. visstidsanställning - Stockholm

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder tjänster inom kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, bioraffinering & kemi, gruv & metall, samt infra, vatten och miljö. Tillsammans levererar vi smarta lösningar och arbetar med de senaste digitala innovationerna. I Sverige är vi ca 500 experter, utspridda på 16 kontor.

Under 2018 är vi stolta över att fira vårt 60-års jubileum och förra året blev vi utsedda till en av Sveriges 10 bästa arbetsgivare i kategorin medelstora företag, i Universums årliga undersökning.

Om tjänsten
Vi på Pöyrys HR-avdelning behöver hjälp av dig som vill jobba heltid under ett par månader, alternativt deltid under en längre tid, med administration.  Vi behöver främst hjälp med arkivering och rensning av vår personaldokumentation som en del i vårt arbete med att anpassa oss till de krav som GDPR ställer. Andra administrativa arbetsuppgifter kan också bli aktuella.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande men inget krav.

Vi sitter nära Gärdets tunnelbanestation i Stockholm, några minuter från centralen och vi hoppas att du kan börja hos oss någon gång i slutet av augusti.

Ansökan
Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej