Inaktiv platsannons

Försäljningsingenjör till PV Systems AB i Tidaholm

Dina... Som försäljningsingenjör hos PV Systems kommer du jobba för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla våra befintliga kunder. På PV Systems jobbar...

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Som försäljningsingenjör hos PV Systems kommer du jobba för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla våra befintliga kunder. På PV Systems jobbar vi nära våra kunder i ett långsiktigt affärsförhållande. Du kommer att vara stationerad i vår toppmoderna anläggning i Tidaholm.

Du kommer att ingå i ett team med 3 försäljningsingenjörer samt ha tillgång till teknisk support och du rapporterar till försäljningschefen.

Att jobba på PV Systems

PV Systems har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi tror att blandning av människor vad gäller erfarenhet, ålder, bakgrund och kön är en förutsättning för att vi ska utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personligt ansvar. Hos oss kan du både göra karriär och ha en familj.

"Vi erbjuder utmanande och stimulerande arbetsuppgifter i Sveriges mest framgångsrika Automationsföretag som är under fortsatt stark tillväxt. Att arbeta hos PV Systems innebär snabba beslutsvägar och du vara en del av vårt starka team som har en stor vilja att supporta varandra till framgång".

Roger Käll, Försäljningschef/Vice VD

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av teknisk försäljning, meriterande inriktning automation/Robotteknik. Du har erfarenhet av och trivs med att jobba självständigt under eget ansvar.

För att nå framgång i rollen har du en naturlig fallenhet för att vilja överträffa kundens förväntan. Du är säljaren som vill göra skillnad.

Övriga kvalifikationer:

Bred affärsförståelse och är van att driva affärsprocesser

Förmåga att utveckla kundrelationer

Agerar långsiktigt och strategiskt

Ett stort kundfokus

Arbetar metodiskt och strukturerat

Drivs av att göra affärer

Resor: Vi besöker våra kunder regelbundet vid nya förfrågningar/projekt samt vid ny kundsbearbetning, övernattningar förekommer men hör inte till vanligheten.

Bostadsort: Tidaholm med omnejd.

Kontakt

Roger Käll 0502-235 02

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan innan den 31 juli.

PV Systems - är ett teknikföretag som levererar kundanpassade Automationslösningar. Vårt fokus ligger på att göra våra kunders produktion mer effektiv. Vi erbjuder ett komplett åtagande i form av konstruktion, tillverkning, montage, installation och CE-märkning av våra anläggningar. Bland våra kunder finns Volvo, Toyota, Husqvarna, Sandvik mm men även små och medelstora företag. Vi omsätter ca 70 miljoner Sek med bra lönsamhet. För mer info besök 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tidaholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej