Inaktiv platsannons

KAM/ Key Account Manager till Arvid Nordquist inom DVH i Solna

Om tjänsten

Key Account Manager sökes till Arvid Nordquist, där du ansvarar för en av företagets största kund. I din roll som KAM så kommer du huvudsakligen att utveckla Arvid Nordquist största affär och sortiment samt upprätthålla och utveckla bra och långsiktiga kundrelationer. 
  
 Arbetsuppgifterna består bl. a av:

  • Ansvara för vår utveckling och lönsamhet hos kunden
  • Presentera nyheter och befintligt sortiment som inte är listat hos kunden
  • Säkerställa att listningar, distribution och aktiviteter efterföljs av kedjorna
  • Leda avtalsförhandlingar
  • Fungera som projektledare mellan kunden och interna funktioner som exempelvis marknad, logistik och ekonomi.

Vem är du 
En bra KAM har driv, vilja och förmåga att planera och genomföra sitt arbete. Du gillar att driva fram lösningar på ett serviceinriktat och engagerat sätt. Du levererar en positiv kundupplevelse och tydlighet i form av relevanta prioriteringar och nyckeltal. Du agerar professionellt, affärs fokuserat på ett lugnt och förtroendeingivande sätt. 
  
För att lyckas som KAM hos oss så tror vi att du har ett par års erfarenhet som KAM-säljare inom dagligvaruhandeln. Du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vi ser en eftergymnasial utbildning, antingen ekonomisk eller säljinriktad. 
  
Vi erbjuder  
Vi erbjuder möjligheten att arbeta med flera av Arvid Nordquists starka varumärken. Vi finns representerade hos de flesta grossister i Sverige och har en stark position på marknaden. Arvid Nordquist uppmuntrar hälsa och träning och i huset finns eget gym och lunchrestaurang.
  
Övrig information 
Placering: Solna
Omfattning: Heltid tillsvidare, rekrytering 
Start: Augusti/September
Ansvarig rekryterare: Ingela Haglund (ingela.haglund@nextu.se) 

Ansökan
Företaget har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u’s hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.  
  
Välkommen med din ansökan!

Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non-food produkter. Vi är idag 250 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är enligt oss riktigt god kvalitet. Läs gärna mer på 

Om Next u 
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons.  För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida 

Sökord: key account manager, KAM, account manager, säljare , försäljare , företagssäljare , b2b , b2b-säljare, sälj, försäljning, företagskunder  sales, next u, säljjobb, säljjobb i Stockholm , säljtjänster, försäljningsjobb ,säljroll, lediga säljtjänster, DVH,  dagligvaruhandeln 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej