Inaktiv platsannons

ÅF Göteborg söker student med sikte på karriär inom rekrytering!

ÅF Göteborg söker student med sikte på karriär inom rekrytering! Om... Nu söker vi ytterligare en kollega som kommer att arbeta med...

Om tjänsten

ÅF Göteborg söker student med sikte på karriär inom rekrytering! Om jobbet

Nu söker vi ytterligare en kollega som kommer att arbeta med search på vårat kontor i Göteborg. I rollen som researcher kommer du, förutom att samarbeta med oss övriga i rekryteringsteamet, arbeta med ÅFs chefer på Division Industry. Du kommer att hjälpa dem att rekrytera ingenjörer till sina verksamheter inom ex. produkt- och produktionsutveckling, elkraft och kärnkraft. I din roll kommer du även att ansvara för att ta fram kravprofiler, aktivt attrahera kandidater samt följa rekryteringsprocessen hela vägen fram till anställning. Behovet av att hitta rätt kompetens på marknaden har ökat och därför längtar vi nu efter ytterligare en kollega till vårt härliga gäng! Du kommer att arbeta 1-2 dagar i veckan med placeringsort Göteborg.  

Rollen som researcher innebär även kortare telefonintervjuer och kan med tiden inkludera andra delar av rekryteringsprocessen såsom annonsskrivning och selektering. Detta är den perfekta tjänsten för dig som studerar och vill arbeta med rekrytering i framtiden. Här får du möjligheten att redan nu lära dig hur rekrytering fungerar på ett av Sveriges största ingenjörs- och designföretag. 

Idag består Industrys rekryteringsgrupp i Göteborg av fyra personer. Tre av oss arbetar som rekryteringspartners och en som Talent Sourcing Specialist. Vi arbetar tätt och ses dagligen. Det blir många luncher ihop och ett och annat träningspass tillsammans. Utöver vår grupp har vi även rekryteringskollegor inom andra divisioner på ÅF i Göteborg. Dem träffar vi regelbundet i form av gemensamma events och andra aktiviteter.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar på universitetet, gärna inom HR eller närliggande utbildning, och vill arbeta extra 1-2 dagar i veckan. Du är nyfiken på rekrytering och vill lära dig mer om hur ett företag arbetar med att attrahera potentiella medarbetare.  

För att trivas i rollen är du en social person som trivs med många kontaktytor, och har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är nyfiken, tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Du talar även flytande svenska och engelska. Detta då du i ditt dagliga arbeta kommer att vara i kontakt med både svensk- och engelskspråkiga kandidater.

Låter detta som en utmaning för dig? Vi hoppas att du är nästa tillskott i vårt växande team!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Vilken väg vill du ta?

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och bygger vidare på vårt starka varumärke, både internt och externt.

Välkommen med din ansökan redan idag! Tillsättning kommer att ske till hösten, vi kommer att gå igenom ansökningarna i slutet på augusti.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Vill du veta mer om rollen? Ring Amanda Hultin, hon var själv student för ett år sedan och arbetade som researcher 1-2 dagar i veckan. Idag är hon Talent Sourcing Specialist på heltid.

Amanda Hultin
+46 105051115

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej