Inaktiv platsannons

LHS Maskiner söker Case IH säljare till Västernorrland & Gävleborg. i Östersund

Om tjänsten

Ett norrlandsföretag mitt i Sverige med både fötter i Östersund och Stockholm! LHS Maskiner AB grundades 1990. Verksamhetens huvudinriktning är försäljning av proffessionella entreprenad-, park- lantbruk och grönytemaskiner. De produkter vi marknadsför är de ledande i branschen vilket gör oss till en komplett leverantör av maskiner från anläggningsstadiet till skötsel av färdiga ytor. 

LHS Maskiner AB är ett stabilt företag som har helhetslösningen ut mot våra kunder. Försäljning, service, reservdelar och support för lantbrukare, entreprenörer, golfbanor, fastighet, kyrka och kommun bl.a 

Vi finns i Sundsvall, Östersund och Stockholm. 

LHS Maskiner AB söker en lantbrukssäljare, vill du arbeta i ett bra och stabilt företag?  Då kanske det är just dig vi söker. 

LHS Maskiner AB är i ett expansivt skede och behöver därför utöka arbetsstyrkan med ytterligare en säljare inom lantbruk. Vi är bl a. Generalagent för Case IH traktorer, balpressar och teleskoplastare. 

Vi erbjuder dig spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, kan planera din arbetsdag och är resultatinriktad. 

I Övrigt bör du vara: Strukturerad, disciplinerad och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande. 

Alla säljare på LHS Maskiner arbetar i ett lag och hjälper varandra när det behövs. Några gånger per år så anordnar vi middagar med mera för hela personalen. 

Vi tror att du har följande kvalifikationer: 
Några års arbetslivserfarenhet inom försäljning 
God kommunikativ förmåga i både Svenska och Engelska. Engelska är ej ett krav Har lägst B körkort 

Dina arbetsuppgifter 
Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och din uppgift är att driva varje affär i hamn. Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. 

Det område du kommer att vara Case IH säljare på är Västernorrland & Gävleborg. Vi har gemensamma säljmöten tillsammans för att planera och utveckla vårt arbetssätt. 

Mer information kan fås av Platschef Fredrik Wiklander 070-5772502 

Vi erbjuder kontinuerlig vidareutbildning både med egna utbildningar och hos leverantörer i Sverige och utomlands. Vi arbetar idag med USA, England, Danmark och Tyskland. Vi tillämpar 6 månaders provanställning Tjänstebil Kollektivavtal 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan annonstiden går ut. Så skicka in din ansökan redan idag, varmt välkommen. 

Vi vill att du skickar din ansökan via "Ansök nu"

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej