Inaktiv platsannons

Enhetschef med försäljningserfarenheter till Optimera Nässjö

Om tjänsten

Enhetschef med försäljningserfarenheter till Optimera Nässjö

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 54 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter ca 3,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 40 miljarder Euro och har mer än 170 000 anställda i 66 länder. Besök vår hemsida  för mer info.

      


Då nuvarande Enhetschef går vidare mot nya utmaningar inom bolaget erbjuds nu möjligheten till en mycket intressant och utvecklande ledarroll, där din erfarenhet från försäljning, kombinerat med goda ledaregenskaper kommer till sin rätt. 
 
Optimeras erbjudande

- En ansvarsfull, utmanande, varierande och attraktiv tjänst som Enhetschef, till en väl fungerande och växande enhet
- Struktur och förutsättningar för att bygga vidare på Optimeras tillväxt och framgång i Nässjö
- En trygg arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar – ett företag som bryr sig om sin personal och om sina kunder
- Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa lösningar, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet
- Trevliga, engagerade och kompetenta kollegor

Som Enhetschef för ett trevligt och kunnigt team om 19 medarbetare, ansvarar du för enhetens verksamhet som innefattar - försäljning, resultat, arbetsmiljö och säkerhet. Du planerar, leder, inspirerar och engagerar.
Du är resultatansvarig och ansvarar för enhetens försäljning, där såväl privatmarknaden som regionala proffsbyggare är dina kunder. Du stöttar och driver säljteamet och skapar förutsättningar för kundansvariga att framgångsrikt kunna utveckla Optimeras nya och befintliga kunder.
 
Erfarenhet och kompetens 

Vi söker dig med försäljningsvana och goda ledaregenskaper. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.
I rollen som Enhetschef stöttar du hela teamet i att leva efter Optimeras värderingar: 
personligt – tryggt – enkelt. Du har förmågan att säkerställa ett gott arbetsklimat och att kundengagemanget efterlevs. Vi ser dig som en god och nyfiken relationsbyggare som trivs i ett socialt sammanhang nära kunderna, där du på ett modigt sätt leder och coachar dina medarbetare.
 
Kontaktuppgifter och ansökan

För upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Samuel Isgärde på Svensk Chefsrekrytering AB, 0733-85 85 97. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej