Inaktiv platsannons

Dedicare Nurse söker säljande konsultchef i Göteborg

Dedicare s... Dedicare växer och nu söker vi ytterligare en säljande konsultchef till vår verksamhet inom sjuksköterskebemanning i Göteborg. Rollen som säljande konsultchef hos Dedicare...

Om tjänsten

Dedicare söker
Dedicare växer och nu söker vi ytterligare en säljande konsultchef till vår verksamhet inom sjuksköterskebemanning i Göteborg. Rollen som säljande konsultchef hos Dedicare Nurse är bred och full av utmaningar. Säljarbetet riktar sig både gentemot potentiella konsulter och kunder, du ansvarar för att rekrytera och hjälpa våra kunder med bemanning av sjuksköterskor.

Ort
Göteborg

Arbetsuppgifter
Som säljande konsultchef arbetar du i ett team med erfarna och ambitiösa kollegor. Rollen innehåller både försäljning till kund, rekrytering av sjuksköterskor, personalansvar och bemanning. Du kommer att ha kundansvar för befintliga kunder men också arbeta med nykundsbearbetning. Vi är ISO- certifierade och arbetar kvalitativt i hela rekryteringsprocessen där bl a annonsering, urval och intervjuer ingår liksom referenstagning och uppföljning. Du har personalansvar vilket innebär kontraktskrivning, lönesättning, medarbetarsamtal mm. Att skapa förtroende och goda relationer till dina kunder och konsulter/kandidater är en mycket betydelsefull del av arbetet. Tempot är högt och arbetet omväxlande och här får du agera konsultativt mot kunderna och lösa förfrågningar på spännande uppdrag.

Om arbetsgivaren

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll drivs du av att arbeta i en dynamisk och affärsorienterad organisation. Du är strukturerad och välorganiserad med en förmåga att växla mellan olika typer av uppgifter högt tempo. Vidare är du en utpräglad servicemänniska och är bra på att bygga långsiktiga relationer via telefon. Du har förmåga att fatta egna beslut och prioritera. Som person bidrar du till en positiv atmosfär, är prestigelös och ansvarsfull. Du kan uttrycka dig väl i såväl tal som i skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från rollen som konsultchef i första hand och i andra hand har erfarenhet av försäljning via telefon. Du är van att snabbt sätta dig in i olika verksamheter och agera konsultativt mot kund. Erfarenhet från vårdsektorn är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du målinriktad och effektiv. Du drivs av att etablera nya relationer och uppskattar en sälj- och affärsinriktad företagskultur. Med ett starkt engagemang för kunden sätter du stort värde på att leverera snabbt med kvalitet.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.dedicare.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jessica Alarik, regionchef Dedicare Nurse och Dedicare Socionom, på jessica.alarik@dedicare.se eller 031-150 140.
Intervjuer sker löpande, tills tjänsten är tillsatt.

Tillsättning
Omgående

Företagsbeskrivning
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Göteborg, Trondheim och Oslo. Vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete och därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal. Vi bryr oss mer!

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej