Inaktiv platsannons

CE-Chaufför & Lagerpersonal, Extra vid behov till Dagab i Jönköping

Om tjänsten

Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i en tempofylld roll och bli en del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab Inköp & Logistik gör en viktig insats: det är upp till oss att våra butikers kunder får fräscha varor i hyllan.

Till vårt distributionslager i Jönköping söker vi nu extrapersonal. Vi söker dels CE-chaufförer som kan arbeta extra framförallt på helger och röda dagar, men även arbete på vardagar kan förekomma. Vi söker även medarbetare som vill arbeta extra kvällar & nätter inne på lagret.

Det här får du göra

Som CE- chaufför kommer du att arbeta med livsmedelsdistribution till våra kunder Willys, Hemköp och Axfood Snabbgross. Våra ekipage är allt mellan 10 till 25,25 meter långa där samtliga är utrustade med el-truck.

Som Lager -och transportmedarbetare är du en viktig del av en relativt liten grupp som jobbar tätt inpå varandra. Din huvudsyssla är att lossa inkommande gods och omfördela ut det på lagret, för att sedan lasta det på våra egna lastbilar och släp som går vidare ut till butikerna. Det ingår även en del administrativt arbete, vilket kräver att du har god datavana. Det kan även förekomma mindre körningar.

Det här förväntar vi oss

Som CE-Chaufför har vi som krav att du har CE-behörighet och digitalt förarkort. Det är även meriterande om du har YKB samt truckkort. Det krävs god fysik och det är därför en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Vidare ser vi att du är stresstålig, ordningsam, noggrann och har en god kvalitets -och servicekänsla. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter i någon form, men det är inte ett krav. Det viktigaste för oss är att du har rätt attityd, är flexibel i ditt arbetssätt och har en vilja att lära dig nya arbetsuppgifter.

Som Lager -och transportmedarbetare ser vi det som meriterande om du har antingen C eller CE-behörighet. Detta då vi backar in släp och bilar för att kunna lasta och lossa. Även detta jobb kräver att du har god fysik, är stresstålig, ordningsam och noggrann. Vi ser det även som meriterande om du har truckkort (A2). Det viktigaste är dock att du har rätt attityd, flexibel i ditt arbetssätt och har en vilja att lära dig nya arbetsuppgifter.

Då båda dessa tjänster kommer att vara en extraresurs för oss är det viktigt att du har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb