Inaktiv platsannons

Vi i Eskilstuna söker dig som är senior lönekonsult!

Om tjänsten

Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

Tjänsten
BDO Eskilstuna växer så det knakar och just nu letar vi efter dig som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi är idag 25 medarbetare på kontoret och du kommer att ingå i ett team som idag består av nio personer som jobbar med redovisning och lön.

Vem söker vi?
Som lönekonsult kommer du att ha nära kontakt med våra kunder och arbeta med allt från löpande lönehantering, redovisning av skatter, avgifter och statistik samt tolkning, analys och rådgivning av lagar och regler. Du arbetar självständigt och ansvarar för flera olika uppdrag. I din roll ingår även att stötta och vägleda juniora kollegor i deras arbete samt ansvara för att tidsbudget och tidsplaner hålls. Våra kunder finns inom olika branscher med varierande storlek och vi förväntar oss att du utvecklar befintliga samt skapar nya kundkontakter. Alla våra löneprocesser är helt digitaliserade och vi arbetar idag i Hogia Lön+ och delvis i Fortnox. Som person är du driven, analytisk och är duktig på att bygga relationer. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och tar ett stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

· har en YH-utbildning inom löneadministration

· har minst två års arbetslivserfarenhet, gärna från byrå där du jobbat i något av Hogia Lön+, Fortnox lön, Visma lön eller Agda

· har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en global organisation

· delar BDO:s vision om att vara bäst på service

För att passa in hos oss behöver du ha en stark egen drivkraft samtidigt som du vågar träda fram och ta plats är du lyhörd, ödmjuk, hjälpsam samt har en bra samarbetsförmåga. Rollen kräver att du kan etablera och utveckla förtroendefulla kontakter både internt och externt. Att du tycker det är spännande att arbeta lönekonsult ser vi som en självklarhet. Eftersom BDO ingår i en global organisation behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Vi erbjuder
På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

BDO:s drivkraft och våra värderingar – vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För sjätte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

BDO Eskilstuna är på väg mot en spännande tillväxtresa. Du vill väl också vara med där det händer?

Start: September 2018 eller tidigare enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Eskilstuna

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt - Vi ser fram emot din ansökan!

Här kan du läsa mer om hur vi på BDO behandlar dina personuppgifter http://www.bdo.se/BDO_SE/media/bdo/Dokument/Integritetspolicy/Integritetspolicy_HR_BDO_180518.pdf

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej