Inaktiv platsannons

Servicemedarbetare, Malmö

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS söker personer med grym känsla för service till vår nya tjänst som Service Navigator

Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com

Vi söker Service Navigator till kunduppdrag i Malmö, har du har en grym känsla för service, trivs med att möta nya människor och skapa en bra stämning och upplevelse på arbetsplatsen. Vill du vara med och skapa den perfekta arbetsdagen för vår kund?

Vem söker vi?

Du kommer att bli navet i 100-tals anställdas arbetsdag och dagligen interagera med en stor variation av människor. Du kommer att bli ansvarig för att vår kunds personal ska ha en störningsfri arbetsdag där service finns att nå vid varje tidpunkt och tillfälle under dagen. Därför kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning till serviceyrket. Vi söker dig som är självständig, proaktiv och flexibel. Vi tror att du är artig, välkomnande och brinner för service i kombination med att du är prestigelös och hjälpsam.

Vi ser att du är professionell i ditt yrkesutförande, positiv, proaktiv, initiativtagande och att du ska känna stolthet i din yrkesroll .

Vi söker dig som har erfarenhet från någon eller några av dessa yrken receptionist, servitris/servitör, bar, butik eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Du talar och skriver både svenska och engleska obehindrat samt att du är väl bevandrad i MS Office.

Meriterande är kunskap inom AV-utrustning, IT och vaktmästeri.

Övrigt

Tjänsterna är på heltid. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag. Kvällsjobb och vissa helgjobb kan ibland förekomma. Tillträde snarast.

Vid frågor om tjänsten kontakta Malin Edner på malin.edner@se.issworld.com

Hur söker jag jobbet?

Vi tar bara emot ansökningar via vår CV-databas. Klicka på Sök jobbet här nedanför för att registrera din profil. Om du redan har ett konto i vår CV-databas klickar du också på Sök jobbet och loggar sedan in för att göra klart din ansökan.

Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande.

Ansökningar som skickas via e-post eller post kommer inte att kunna hanteras.                

 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej