Inaktiv platsannons

Amnesty Uppsalas distriktsstyrelse söker projektledare!

Amnesty International, Uppsala... Vill du kämpa för de mänskliga rättigheterna? Är du duktig på organisatoriska frågor, och tycker om strategiarbete? Brukar du anta en ledarroll? Då är du den vi söker! Amnesty Uppsala består av cirka 10...

Om tjänsten

Amnesty International, Uppsala Distrikt

Vill du kämpa för de mänskliga rättigheterna? Är du duktig på organisatoriska frågor, och tycker om strategiarbete? Brukar du anta en ledarroll? Då är du den vi söker!

Amnesty Uppsala består av cirka 10 arbetsgrupper, som alla kämpar för att de mänskliga rättigheterna ska gälla alla, alltid. Som en koordinerande och stödjande funktion finns distriktsstyrelsen. Vi är aktivister som har valts på distriktets årsmöte. För att kunna fullfölja våra åtaganden på bästa sätt, söker vi nu ett gäng peppade projektledare!

Som projektledare kommer du att arbeta mycket nära styrelsen, och närvara på våra styrelsemöten med mera. De områden som kan vara aktuella är:

Social media ansvarig: Är du duktig på Instagram och Facebook, och vill utveckla strategier för hur vi bäst kan synas på dessa plattformar? Har du idéer om hur man kan utöka antalet följare och interaktioner? Ansök då till denna post!

Kommunikatör: Har du erfarenhet av mediebranschen, och är duktig på att formulera pressmeddelanden? Tycker du om att bli intervjuad? Ansök då till denna post! En annan arbetsuppgift skulle också vara att kartlägga de medieaktörer som är aktiva i Uppsalaområdet, så att framtida presskontakt kan förenklas.

Demokratiansvarig: Brinner du för medlemsdemokrati och organisation? Är du duktig på att förmedla information i tal och skrift? Ansök då till att bli vår demokratiansvariga! Som ansvarig för detta kommer du att planera årsmötet, tillhandahålla information till våra aktivister gällande motionsskrivning, samt ansvara för att anordna distriktskvällar. Det sistsnämnda är träffar då aktivister från hela Uppsala kan träffas för en intressant föreläsning eller liknande.

Informatörsansvarig: Vill du koordinera de informatörer som finns i Uppsala, och utarbeta policys för hur vi bäst driver detta arbete? Till exempel om var vi kan synas genom föreläsningar, och hur man bäst utformar föreläsningen för den valda målgruppen. Ansök då till denna post!

Eventansvarig: Jobbar du effektivt mot en tydlig deadline? Har du lätt för att engagera människor att gå ihop och åstadkomma något tillsammans? Då ska du ansöka till att bli vår eventansvarige! Under hösten händer mycket i Uppsala. Till exempel pride-festivalen WelcomeOUT, Kulturnatten, julmarknaden Schysst jul, och Luciafirandet. På alla dessa events vill vi i Amnesty Uppsala naturligtvis vara närvarande. Som eventsansvarig agerar du projektledare, och hittar aktivister som vill delta, koordinerar med mera.

Rekryteringsansvarig: Vill du agera Amnesty Uppsalas ansikte utåt mot nya intresserade aktivister, och slussa in människor i organisationen? Har du idéer för en målgruppsanalys, och hur olika målgrupper bäst nås och kan lockas in i Amnesty? Sök då till rekryteringsposten!

Hoppas vi hörs!

Amnesty Uppsala Styrelse

När och var ska uppdraget genomföras: 
Hösten 2018, centrala Uppsala
Specifika önskemål eller information: 
Se i beskrivningen ovan.
Minimiåtagande: 
En termin.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Volontärarbete