Inaktiv platsannons

Teamleader DCN JYSK Tillsvidare 100%, Nässjö

Om tjänsten

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer “allt till hemmet” och som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid har “ett bra erbjudande”. Koncernens årliga omsättning är 3,36 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad. Idag består den totala personalstyrkan av ca 22 000 medarbetare i 50 länder och ca 2500 butiker.

JYSK Distributionscenter i Nässjö (DCN) är ett högteknologiskt lager med distribution till butiker och e-handelskunder i Sverige och Finland (totalt ca 220 butiker).
Lagret består av 3 höglager samt manuella områden med en total yta av ca 67 000 m2 och med plats för ca 170 000 pallplatser. Dessutom har vi idag externlager med en total yta av ca 20 000 m2.

Som teamledare hos oss får du en varierande roll där du guidar och vägleder medarbetarna i den dagliga driften. Du har inget formellt personalansvar utan verkar som en förlängd arm till Departments Managers.

Du kommer att ansvara för att rutiner och processer efterlevs samt att deadlines hålls i på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Eftersom tjänsten innebär ett nära samarbete med både medarbetarna i det egna teamet och medarbetare från andra avdelningar så krävs det att du har en god förmåga att samarbeta över gränser.

Du är engagerad och…

• Lever och arbetar efter JYSK- Values Köpman, Kollega och Kåranda.
• Arbetar efter vårt motto CUSTOMER FIRST vilket innebär att våra kunder ska få den bästa servicen varje dag
• Är målinriktad, driven, alert, strukturerad, flexibel och positiv
• Har en stor vilja och engagemang att leverera varje dag tillsammans med dina medarbetare genom delegering, planering och uppföljning
• Har ledarerfarenhet
• Har datorvana

Du ges möjligheter och…

Under de kommande åren kommer att bli mycket spännande om man är en del av JYSK. Vi är ett stabilt företag som ständigt växer och utvecklas både organisatoriskt och tekniskt. Vår förhoppning är att du ska vara med oss länge och vår fortsatta tillväxt erbjuder dig mycket goda möjligheter att växa och avancera inom företaget. Så länge du är duktig och visar ett genuint engagemang så kommer vi att förvalta dina kompetenser väl.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag 31 augusti. För mer information eller frågor kring tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Emil Östlin på 0380-558338 eller eos@jysk.com

Låter det intressant? Du söker tjänsten via JYSK hemsida www.jysk.se

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej