Inaktiv platsannons

Junior Controller till Estrella i Göteborg

Om tjänsten

 



Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Vi söker nu en ambitiös junior Controller till vårt trevliga finansteam!

Arbetsbeskrivning 
Som junior Controller kommer du att arbeta i vårt finansteam och i nära samarbete med övriga Business Controllers och CFO. Din roll är att ge support till dem och arbeta mer överskridande mellan de marknader som vi arbetar mot; Sverige, Finland och Danmark. Du kommer framförallt arbeta med rapportering men även med analys vid bokslut och i projekt. Andra uppgifter är att delta i arbetet med vår prognos- och budgetprocess samt vara med och uppdatera och driva utvecklingen av våra system, M3 och QlikView. Vi har ett starkt fokus på att verksamheten driver lönsamma affärer. 

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor som finns i trevliga lokaler i Angered, med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet och 2-5 års relevant arbetserfarenhet, gärna från revision eller ett managementkonsultbolag. Har du tidigare arbetat på ett internationellt företag eller på ett företag verksamt inom snabbrörliga konsumentprodukter är det meriterande. Vi ser även att du behärskar engelska väl i både tal och skrift och är mycket van att använda Excel. 

Som person har du ett stort inre driv och engagemang, du är initiativtagande och har lätt för att själv ta tag i saker. Du ser dig som analytisk med ett öga för detaljerna samtidigt som du har helheten i fokus. Vidare har du ett uttalat affärsintresse och drivs av att utvecklas såväl själv som att vara med och driva utvecklingen på din arbetsplats. Är du en samarbetsinriktad person som vill jobba på en arbetsplats med korta beslutsvägar i en professionell och prestigelös miljö är detta tjänsten för dig!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb