Inaktiv platsannons

Affärsdriven Ekonomichef till Capio Go i Malmö

Om tjänsten

Capio Go är ett affärsområde inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter.

Capio Go vann utmärkelsen Guldskalpellen 2018 för innovativt arbete med digifysiska vårdtjänster. Nu är vi inne i ett expansivt skede och breddar succesivt vårt patienterbjudande och söker därför dig som Ekonomichef.

Capio Go söker en affärsdriven Ekonomichef som kommer att ansvara för redovisning och rapportering. Vi söker dig som vill arbeta i en både utmanande och utvecklande roll där det ingår att proaktivt driva förändring och arbeta för tillväxt och ökad lönsamhet.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med att analysera finansiell information och omsätta den i värdeskapande slutsatser och rekommendationer för att utveckla affären. Du kommer att vara en viktig diskussionspartner till VD, ledningsgrupp och övriga kollegor i organisationen. Som Ekonomichef kommer du att rapportera till VD och ingå i bolagets ledningsgrupp.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Redovisning, rapportering och bokslutsarbete
  • Budgetering och uppföljning av budget
  • Likviditetsplanering
  • Drifts- och investeringskalkyler
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Ta fram och utveckla rutiner och processer

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och att du har relevant erfarenhet från en tjänst som controller eller ekonomichef. Du är van att arbeta med budget och prognoser samt uppföljning och analys. Du har ett starkt affärsdriv och vill arbeta med och utveckla affären. Vidare har du goda redovisningskunskaper samt gärna erfarenhet av e-handel eller vårdbranschen. Dina kunskaper i Excel är mycket goda och du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Som person är du kommunikativ, prestigelös och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb