Inaktiv platsannons

Nyfiken utvecklare sökes till praktikplats på helt nystartat bolag i Stockholm

Du kommer att jobba med ett litet skräddarsytt team för att bygga framtidens personlighetsutveckling. Det mesta kommer att ske digitalt via videokonferensverkyg. OBS EJ BETALT JOBB!

10 - 35 timmar per vecka
Mellan 0.00SEK och 1.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Amazing Relations - är ett företag som fokuserar på coaching i relationer och konversationer mellan människor. Tillsammans med en PI-coach och olika verktyg kan en person utvecklas i egentligen vilket område som helst. Personen går igenom en process som heter "Process of the individuation". I de flesta utbildningarna i dagens samhälle ger vi våra kunder kunskap och verktyg för att kunna hantera sitt liv och sina åtaganden. Det vi gör på AR är att vi aktiverar deras olika kognitiva funktioner i konversation och får dem att inse sina egna svagheter och styrkor. Vi expanderar och vecklar ut det som de redan har inom sig. Rent ut sagt är inte vårt fokus alls på att "lära ut" någonting utan snarare "väcka till liv" någonting som ligger dolt hos personen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är naturligt analytisk, även kreativ i ditt uttryck och i samtalet. Du är lekfullt intresserad av detaljerna i det du tar dig an och kan syna när något inte kommer att fungera i praktiken. Du behöver inte vara socialt begåvad eller vara intresserad av psyket hos människor men ändå ha ett visst intresse för vad människor behöver och vill ha. Du behöver inte ha någon direkt utbildning inom programmering/data. Vi är ute efter någon som verkligen vill vara med på ett äventyr tillsammans med oss. Det är snarare viktigare med vem du är och det ovannämnda kvaliteterna.

Vad vi erbjuder:

  • Möjlighet till att bli delägare av produkten och få ut överenskommen procent.
  • Gratis coaching/rådgivning genom sammarbete med vår PI-coach.
  • Du kommer att få veta din personlighetstyp och lära dig om alla personlighetstyper. Tillgång till verktyget "Typologi" vilket kan vara oerhört värdefullt i livet.

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Programmering
  • Några års jobberfarenhet

Ansök

Är du den kandidaten vi söker? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Märk väl. Detta är INGET BETALT JOBB. Du kommer inte att bli erbjuden någon lön i början. Vi kommer att jobba till stor del med digitala medel. Så du kan bo vart som helst i världen och ändå vara med! Det finns inget krav på exakt hur många timmar vi jobbar i veckan. Vi jobbar för att vi brinner för det vi gör eller så jobbar vi inte alls.

Vad handlar projektet om?

Tills att du sitter med oss i intervju så kommer vi inte att berätta för mycket om vad vi ska göra. Vi kommer att vara en grupp som är ihopsatt av vår VD och PI-coach Marcus von Eckermann. Vi använder oss av högt avancerade coaching-verktyg för att sätta ihop det här projektet med rätt personlighetstyper för rätt sak. Det här projektet kommer att vara nyckeln till och grunden för att utveckla Amazing Relations vision om en värld som fungerar för alla.

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
10 - 35
Typ av kontrakt
Internship, Examensarbete, Traineeship
Löneindikation
Mellan 0.00SEK och 1.00SEK per timme
Ansvarig för
Programmering
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Stockholm | IT | Jobb för front-end-utvecklare | Jobb för systemutvecklare | Internship | Examensarbete | Traineeship