Inaktiv platsannons

Verksamhetsutvecklare i Stockholm

... Till Agria Djurförsäkring söker vi en verksamhetsutvecklare till avdelning Affärsstöd och Hållbarhet. Om jobbet  Som...

Om tjänsten

Verksamhetsutvecklare

Till Agria Djurförsäkring söker vi en verksamhetsutvecklare till avdelning Affärsstöd och Hållbarhet.

Om jobbet 

Som verksamhetsutvecklare arbetar du både operativt och strategiskt med planering och utveckling inom avdelningens ansvarsområden. En viktig uppgift är att vara sammanhållande och ge stöd till Agrias verksamhet i Sverige och våra filialer på den internationella marknaden tillsammans med dina kollegor på avdelningen. Tjänsten innebär att du kommer ha ett nära samarbete med chefer och nyckelpersoner inom Agria, Affärsenhet Sak respektive Riskkontroll, Compliance och Internrevisionen på Länsförsäkringar AB. 

Jobbets huvudsakliga ansvarsområden är:  

  • Samordning mot Riskkontroll gällande rapportering och operativa riskanalyser 
  • Övergripande ansvar, samordning och stöd till linjen inom riskområdet  
  • Stöd och samordning vid granskningar från Compliance och Internrevision 
  • Säkerställa styrdokumentens innehåll, fakta och support vid implementering och uppföljning 
  • Ansvarig för utlagd verksamhet avseende outsourcing, processägarskap och samordningsansvar mot linjen 
  • Processamordning för årlig översyn av kritiska processer och nyckelkontroller 
  • Övergripande samordning av säkerhetsarbetet 
  • Verksamhetsutveckling och stöd till verksamheten inom avdelningens uppdrag  
  • Analyser och utredningar och andra arbetsuppgifter inom avdelningens uppdrag 
  • Driva och medverka i övergripande utvecklings- och projektarbeten  

Du rapporterar till chef för Affärsstöd och Hållbarhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid placerad vid Agrias kontor på Gärdet i Stockholm. 

Vem är du? 

Vi söker dig med;  

  • Utbildning på högskolenivå till exempel juridik, civilekonom, agronom eller motsvarande utbildning  
  • Gärna flerårig erfarenhet från att arbeta med verksamhetsutveckling, intern styrning och kontroll med fokus på compliance, riskkontrollarbete eller processorienterat kvalitetsarbete  
  • Erfarenhet av annat motsvarande arbete inom försäkringsbranschen, gärna från länsförsäkringsgruppen, vilket är meriterande  
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, talar du fler språk till exempel finska eller franska är det meriterande  
  • God insikt och kunskap om Agrias verksamhet med produkter, processer, affärssystem och arbetssätt samt den marknad Agria verkar i, är meriterande   

Som person är du drivande och målinriktad, lösningsorienterad och strukturerad samt har hög leveranskapacitet. Då du har såväl interna som externa kontaktytor ser vi att du är kommunikativ och lyhörd med god samarbetsförmåga. Vidare är du en analytisk person som är van vid att arbeta självständigt med eget ansvar. För att vi ska trivas tillsammans ser vi att du är prestigelös och flexibel, har en positiv inställning och trivs med att arbeta i ett högt tempo.  

Vi rekryterar efter vår affärsidé därför är det viktigt att du delar vårt intresse för djur. 

Om oss

Agria är ett av världens största försäkringsbolag för djurförsäkring. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Frankrike.  

Avdelning Affärsstöd och Hållbarhet ansvarar för Agrias första linjens funktioner för regelverksstöd och riskhantering samt för att koordinera och utveckla internkontrollssystemet med övergripande ansvar för kritiska processer, nyckelkontroller, hantering av styrdokument och uppföljning av operativa risker. Avdelningen ansvarar för klagomålshanteringsprocessen och processen för utlagd verksamhet och har ett operativt ansvar för gränssnittet gentemot centrala kontrollfunktioner. Därtill finns ett ansvar för hållbarhetsarbetet, avtalshantering, utbildning och säkerhetsarbete. Avdelningen utgör en supportfunktion till hela Agrias verksamhet både inom Sverige och på våra internationella marknader. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. 

Mer information och ansökan  

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! 

I denna rekrytering samarbetar vi med WeSelect och ansvarig rekryterare är Maria Sjöman, telefon 072-747 42 42.

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Läs mer om oss: 

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2018-08-26

Arbetsplats
Stockholm 

Dela detta jobb

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej