Inaktiv platsannons

Företagsrådgivare - bank i Västerås

Företagsrådgivare -... På företag- och lantbruksbank är vi 12 rådgivare i Västerås och Örebro med stort engagemang för kunder och jobbar för...

Om tjänsten

Företagsrådgivare - bank

På företag- och lantbruksbank är vi 12 rådgivare i Västerås och Örebro med stort engagemang för kunder och jobbar för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Vi är stolta över att ha branschens mest nöjda bankkunder. 
 
Om jobbet 
Som rådgivare ska du etablera kundkontakter och ta det affärsmässiga ansvaret för våra företagskunder med olika typer av finansierings- och rådgivningsbehov. Du ingår i ett team där du samverkar med flera försäkringsrådgivare. Du kommer att göra självständiga kreditbedömningar och bör därför ha bred kunskap om olika branscher samt ha kreditkompetens. 
 
Vem är du? 
Du har relevant utbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta med egen rådgivning och kreditgivning till företag. Du tycker om att göra affärer, är serviceinriktad, har ordningssinne och vill arbeta med personliga kundkontakter. Du har god vana att analysera ekonomi i olika företagsformer. Som person är du drivande, förtroendeingivande och självständig samt gillar att jobba proaktivt. 
 
Låter det intressant? 
Vill du veta mer, ring försäljningschef Johan Pettersson 0725-29 01 22. 
 
Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco. 
 
Tjänsten är placerad i Västerås, innebär resor och du måste ha tillgång till egen bil.  
 
Välkommen med din ansökan senast 7 september. 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej