Inaktiv platsannons

RPA utvecklare i Ängelholm

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

RPA utvecklare

Automatiseringsbehovet inom Peab ökar i takt med teknikutvecklingen och ökad standardisering av processer. Peab IT söker därför en RPA utvecklare.

Vi är i uppstartsfasen av vår robotiseringsresa och du kommer vara en del av vårt spännande utvecklingsarbete med att effektivisera och automatisera rutiner och processer som tidigare har varit manuella. Tjänsten är ny, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka och att utveckla rollen.


Dina arbetsuppgifter
Som RPA utvecklare kommer du att ingå i gruppen IT System som arbetar med system och applikationer som stödjer Peabkoncernen. Du kommer du arbeta med att utveckla robotiserade processlösningar samt optimera användandet av robotmjukvara. Du kommer även vara ansvarig för viss dokumentation och testning kopplat till utvecklingen av mjukvaran.

Du kommer att utföra ditt arbete tillsammans med ett virtuellt team av experter för de olika funktionerna som även fungerar som uppdragsgivare/beställare.

Din profil
Du har intresse och erfarenhet av processtyrda organisationer samt grundläggande programmeringskunskaper. Vidare är du analytisk, har ett logiskt tänkande och gillar att lösa problem.

I din roll som RPA utvecklare kommer du att komma i kontakt med många funktioner inom Peab och det är därför viktigt att du är öppen och social. Du behöver även vara pedagogisk för att kunna diskutera fram olika lösningar.

Roboten interagerar med de interna IT-systemen på samma nivå som en mänsklig användare så du behöver inte vara en avancerad utvecklare men lättare programmeringskunskaper är fördelaktigt och du behöver ha en bra grundförståelse för IT samt hur IT interagerar med övrig verksamhet.

Du har ett stort tekniskt och digitalt intresse och trivs med att arbeta tillsammans med inspirerande kollegor inom olika kompetensområden.

I den här rekryteringen samarbetar Peab med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna Nydahl på anna.nydahl@dfind.se eller 0733-57 36 01. Vi intervjuar kandidater löpande så !

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej