Inaktiv platsannons

Marknadsassistent till SCA Skog, Västerbottens skogsförvaltning i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Marknadsassistent

SCA är Europas största privata skogsägare och våra industrier behöver ännu mer virke. Vi har under de senaste åren fått ett fantastiskt gensvar från andra privata skogsägare och vår utveckling på virkesmarknaden är stark med stora industrisatsningar och ökat virkesbehov. För att möta dessa behov förstärker vi nu vår köporganisation med en marknadsassistent.

Din nästa utmaning

Till vårt redan framgångsrika team av virkesköpare söker vi nu ytterligare en person som vill växa med oss på Västerbottens skogsförvaltning, i en ny roll som marknadsassistent. Vi erbjuder dig arbete i ett företag med stark framtidstro och en organisation som präglas av god sammanhållning och drivkraft.


Vi arrangerar en hel del olika aktiviteter för skogsägare i Västerbotten. För oss är det viktigt att ta hand om våra kunder och det omfattar både information, utbildning och andra kundvårdande aktiviteter. Som marknadsassistent är du ansvarig för dessa marknadsaktiviteter på förvaltningen. Du är spindeln i nätet vid alla aktiviteter vi arrangerar, kommer med nya idéer samt samordnar så att de blir väl genomförda. Du kommer även att ansvara för marknadsföring lokalt i Västerbotten. Till din hjälp har du stöd av centrala staben för marknadsföring och kommunikation. Du kommer också fungera som ett stöd till marknadschefen i frågor såsom reklamationer, införande av nya arbetssätt inom köpfunktionen samt introduktion av nya medarbetare.


Vi lägger stort värde på din sociala kompetens, din kommunikativa förmåga samt dina skogliga kunskaper. En viktig del är att skapa och behålla ett gott anseende för dig och SCA genom långsiktigt och förtroendeingivande arbete. Stationeringsort inom förvaltningen sker enligt överenskommelse. Tjänsten är en projektanställning och omfattar 2 år från tillträdesdatum.

Vem är du?

Energisk, strukturerad och förmågan att hålla många bollar i luften är några av de egenskaper vi värderar högt i denna rekrytering. Att komma med nya innovativa idéer på aktiviteter men även kunna se vad som är bra för våra kunder och SCA är viktigt för att passa in i rollen. Du har en god kommunikativ förmåga och är pedagogisk. Du har ett stort eget driv och är en social person. Din förmåga att aktivt skapa nya kontakter och behålla förtroende hos kunder, entreprenörer och andra externa samarbetspartners är en förutsättning för arbetet. Erfarenhet av virkesköp är ett plus och eftergymnasial skoglig utbildning ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Detta är en helt ny tjänst inom Västerbottens skogsförvaltning så vill du prova något nytt där du får möjlighet att organisera och hålla i väldigt viktiga byggstenar i vår köpverksamhet är detta helt rätt för dig.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)