Inaktiv platsannons

Kommunikationsstrateg i Solna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kommunikationsstrateg med placering i Solna, Göteborg, Borlänge. Vi vill ha din ansökan senast den 19 augusti.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter där du är med och utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en trovärdig, offensiv och banbrytande kommunikation.

Trafikverkets internkommunikation bidrar till en kommunikativ organisation med stolta ambassadörer för Trafikverket. Vi bidrar till en tydlig styrning av verksamheten, bygger en gemensam värderingsstyrd kultur, skapar en gemensam kunskapsbas och hjälper oss att nå våra mål. Avdelningen består av 17 fantastiska kollegor som är kommunikationsstrateger, kommunikationsansvariga eller kommunikatörer. Plus en chef som är oerhört stolt över sin avdelning.

Arbetsuppgifter

Just nu förstärker vi vår avdelning Internkommunikation och söker därför två kommunikationsstrateger.

Som kommunikationsstrateg är du delaktig i den ständiga utvecklingen av internkommunikationen i hela Trafikverket. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och söker dig som trivs och frodas i en sådan miljö. Mest troligt drivs du av att skapa enastående internkommunikation. Kommunikationsstrategen analyserar och identifierar kommunikationsbehov och bidrar till att Trafikverkets mål nås. Du stöttar kommunikationschefen, kommunikationsansvariga och kommunikatörer i det strategiska och taktiska kommunikationsarbetet inom ditt område. I uppdraget ingår att identifiera kommunikativa risker och möjligheter och hantera dessa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
-har högskoleutbildning om minst 180 hp/120 poäng inom medie- och kommunikationsvetenskap eller har annan utbildning som vi bedömer som likvärdig
-har minst fem års erfarenhet av kvalificerat strategiskt internkommunikationsarbete
-har goda kunskaper inom Officepaketet

Det är meriterande om du:
-har erfarenhet av utveckling av styr- och värdekommunikation samt kommunikationsdelen i onboardingprocessen.
-har erfarenhet av att arbeta med kommunikationstrender och utvecklingen av digital kommunikation

Som person är du pålitlig, engagerad och modig. Du är driven och har ett helhetsperspektiv. Du är duktig på att prioritera. Du är också riktigt bra på att skapa förtroende och bygga relationer. Banbrytande kommunikation kräver också kreativitet. Du driver utvecklingen av internkommunikationen framåt!

Resor ingår i arbetet.
Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi önskar start så snart som möjligt. Urvalstester kan ingå i denna rekryteringsprocess.

Intervjuer kommer att hållas i Solna den 3 och 5 september.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Ansök via knappen "Sök tjänsten här" nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.
Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-08-19

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej