Inaktiv platsannons

Besök en medmänniska! i Malmö

Röda Korset, Malm... Vill du lindra ofrivillig ensamhet? Vill du hjälpa en medmänniska som behöver stöd? Vill du bli en viktig del av en medmänniskas liv? Då är detta ett uppdrag för dig! Som frivillig i besöksverksamheten besöker du en...

Om tjänsten

Röda Korset, Malmökretsen

Vill du lindra ofrivillig ensamhet? Vill du hjälpa en medmänniska som behöver stöd?

Vill du bli en viktig del av en medmänniskas liv? Då är detta ett uppdrag för dig! Som frivillig i besöksverksamheten besöker du en annan person som av någon anledning känner sig ensam. Besöken utformar ni själva utifrån gemensamma intresse men vanligtvis brukar det vara ett samtal över en kopp kaffe, en promenad eller högläsning. Sök som frivillig till detta uppdrag! Och få ett ömsesidigt utbyte av en medmänniska med fantastiska historier.

När och var ska uppdraget genomföras: 
I Malmö
Specifika önskemål eller information: 
Som frivillig får du utbildning och handledning i vad det innebär att vara en del av besöksverksamheten och Röda Korset. Tillsammans har vi nätverksträffar där vi delar erfarenheter, gör studiebesök och har föreläsare. Din uppgift är att bidra till den goda stämningen som är öppen och tillåtande.
Minimiåtagande: 
Du förbinder dig att göra besök i minst sex månader minst en gång var annan vecka, gärna en gång i veckan, om inget oförutsett händer.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Volontärarbete